Metoda daneza de crestere a copilului - Alexander Jessica Joelle

Metoda daneza de crestere a copilului - Alexander Jessica Joelle
Anul publicării: 2018
Pagini: 192
Format: 13x20
Categoria: Parinti - copii
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Metoda daneza de crestere a copilului - Alexander Jessica Joelle

 
... inca din 1973, Danemarca este mereu recunoscuta in toate topurile ca fiind una dintre cele mai fericite tari din lume. Dar care este metoda parintilor danezi pentru a creste copii fericiti, plini de incredere si de succes?
 
Autoarele ne dezvaluie secretele acestei fericiri, cu ajutorul unui ghid practic si optimist ce descrie obiceiurile familiilor daneze si cele sase principii de baza ale stilului danez de parenting:

- Jocul liber
- Incurajati autenticitatea si increderea
- Dezvoltati empatia
- Puneti accentul pe munca in echipa
- Cresteti-va copiii cu respect
- Petreceti timp de calitate impreuna
 
...
 
... Hygge face parte din limbajul acţiunii şi interacţiunii umane, în întreaga lume. A practica hygge este un imbold universal revelatîn micile ritualuri, gesturi şi experienţe zilnice care ne unesc şi ne definesc pe toţi.
 
Cu toţii practicăm hygge: adunaţi în jurul unei mese pentru a mânca împreună sau lângă unfocîntr-o noapte întunecată, atunci când stăm într-un colţ al cafenelei din cartier sau neînvelimîntr-o pătură la finalul unei zile petrecute pe plajă.
 
Să aşezi tacâmurile pe masă, să faci prăjituri în bucătăria încălzită, să teîmbăiezi la lumina lumânărilor, să stai singurîn pat cu o sticlă de apă fierbinte şi o carte bună - toate acestea sunt moduri de a practica hygge.
 
Hygge extrage semnificaţii din ţesătura traiului obişnuit. Este un mod de a recunoaşte sacrul în cele lumeşti, de a atribui unui obiect banal un context special, spirit şi căldură şi de a-ţi acorda un răgaz ca să-l faci extraordinar...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0589 sec