Metodica si evaluarea pentru examenele de titularizare si definitivare in invatamant

Metodica si evaluarea pentru examenele de titularizare si definitivare in invatamant
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 150
Preț: 29,43 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Metodica si evaluarea pentru examenele de titularizare si definitivare in invatamant - Cristina Vasile, Denisa Ene

 
...Metodica si evaluarea pentru examenele de titularizare si definitivare in invatamant incearca o abordare deosebita si moderna a subiectelor de metodica ale celor doua tipuri de examene si se adreseaza, in egala masura,  invatatorilor, educatorilor si profesorilor.

Convinse fiind de importanta acestor examene in viata oricarui cadru didactic ce se respecta, am hotarat atat sa oferim un punct de sprijin candidatilor la aceste examene, dar, mai ales, sa facilitam intelegerea abordarii acestor subiecte.
 
De aceea, volumul Metodica si evaluarea pentru examenele de titularizare si definitivare in invatamant propune parcurgerea si intelegerea tuturor notiunilor pe care le presupune rezolvarea acestor subiecte.

Am optat pentru o elaborare structurata a volumului, care are ca punct de plecare Programa Scolara.
 
Acesta este, fara doar si poate, cheia pe care orice candidat o are la indemana pentru a deschide universul didactic din care face parte el si elevii sai. Este important sa o inteleaga pentru a o folosi corect si, daca o intelege, usa se deschide.

Urmatorul pas pe care il parcurgem impreuna este secventa de lectie pe care candidatul o propune pentru a forma/dezvolta competenta specifica data.
 
Pentru aceasta este nevoie de prezentarea unui cadru de invatare prielinic. In acest sens, descopera, alaturi de noi, cadrul de invatare E. R. R. (Evocare - Realizarea sensului - Reflectie). Pentru reusita demersului didactic trebuie alese metode potrivite, mijloace si materiale didactice care sprijina invatarea si forme de organizare a clasei, dar nu uita sa justifici aceste alegeri!

Volumul ofera informatii teoretice, aplicatii la clasa si modele de rezolvare a subiectelor din anii anteriori.

Daca sunt parcursi temeinic si cu responsabilitate totii pasii pe care Metodica pentru examenele de titularizare si definitivare in invatamant ii propune, candidatul priveste cu incredere spre examenul care il asteapta.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0532 sec