Mintea independenta - Osho

Mintea independenta - Osho
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-33-4074-1
Anul publicării: 2019
Pagini: 192
Format: 13x20

DESCRIERE

Mintea independenta - Osho

 
... zi de zi, mintea tuturor este plină de gânduri. Dar de unde provin? Sunt gânduri independente sau sunt concepte și doctrine împrumutate de la alti oameni? Au fost asimilate de la părinți sau profesori? De la lideri religioși sau politici? 
 
În această serie de discuții susținute într-o tabără de meditație, Osho descrie ce înseamnă cu adevărat „gândirea”: libertatea de a trăi o viață independentă, în mod conștient și cu încredere în propria experiență.
 
... doar o minte care este independentă este capabilă să cunoască sufletul - care, fără îndoială, este liber și viu, care este nemuritor, care nu cunoaște nașterea și nici moartea. 
 
Dacă mintea este dependentă, nu va putea cunoaște altceva decât corpul. O minte dependentă nu poate privi dincolo de corpul dependent. Atâta timp cât mintea noastră este dependentă, vom simți că nu suntem altceva decât corpul.
 
 Dar dacă mintea este independentă, își va ridica ochii spre sufletul liber, viu...
 
CUPRINS:
 
1: Descoperirea vieții
2: Gânduri împrumutate prin picătură
3. Doctrina și credința împiedică libertatea
4: Răspunsurile vin prin conștiință
5: Starea gândirii: centrul tău, ființa ta, sufletul tău
6: Religie: Înțelegerea vieții

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0376 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.