Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Miracole din Cer - O fetita, calatoria ei la Cer si povestea ei uimitoare de vindecare (Christy Wilson Beam)

Miracole din Cer - O fetita, calatoria ei la Cer si povestea ei uimitoare de vindecare (Christy Wilson Beam)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 192
Format: 14x20
27,00 RON
30,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Miracole din Cer - O fetita, calatoria ei la Cer si povestea ei uimitoare de vindecare (Christy Wilson Beam)

 
... cum ii explici unui copil ca momentele dure prin care trece fac parte dintr-un plan divin?

... cum inveti sa faci fata suferintei – proprii, a celor dragi, a semenilor?

... cum explici imposibilul?
 
''Când va cădea, nu se va zdruncina, că Domnul întăreşte mâna lui. Tânăr am fost şi am îmbătrânit şi n-am văzut pe cel drept părăsit nici seminţia lui cerând pâine.“ 
Psalm 36, 24-25
 
In dimineaţa următoare, eram hotărâţi să-l convingem pe doctor că lui Annabel îi este mai bine dacă nu stă în spital. Dar, de fapt, Annabel a fost aceea care l-a convins, cu o nouă scânteie de viaţă inconfîmdabilă.
 
El a externat-o cu condiţia de a o urmări îndeaproape, pentru a ne asigura că schimbarea de medicaţie nu provoacă efecte secundare nedorite.
 
Deşi asta însemna o povară suplimentară pentru cardurile noastre de credit, am fost de acord să rămânem în Boston pentru sfârşitul de săptămână, astfel încât să putem veni rapid cu ea la spital dacă lucrurile s-ar fi agravat.
 
Urma să stăm la hotelul din apropiere, The Inn at Longwood Medical, şi ne-am programat o consultaţie la dr. Anees Siddiqui, colaboratorul din Austin al dr. Nurko, pentru a reechilibra medicaţia dacă era necesar.
 
In ciuda împrejurărilor - sau poate datorită lor -, am avut un sfârşit de săptămână minunat, în familie. în timpul zilelor de iarnă luminoase, ne-am plimbat pe Freedom Trail, am vizitat Muzeul Copiilor şi ne-am învârtit prin acvariu. Noaptea, ne-am bucurat de luminile spectaculoase de Crăciun din tot oraşul şi ne-am cuibărit cu perne şi pături în faţa televizorului din camera de hotel.
 
Oraşul răsuna de colinde şi de clopote şi de voie bună, iar fetele erau cuprinse de încântarea pură pe care o simt copiii în preajma Crăciunului. Pentru trei surori din Sud, Bostonul din mijlocul lunii decembrie constituia o lume de basm.
 
Annabel era slăbită; şi-a petrecut cea mai mare parte a timpului pe umerii tatălui ei şi a trebuit să facă un efort considerabil pentru a mânca şi a bea, dar părea să-şi revină. La fel şi eu. De fiecare dată când izbucneam cu toţii în râs, ceea ce se întâmplă foarte des în familia noastră, simţeam un fior de bucurie pură.
 
Luni dimineaţă, eu şi Kevin am vorbit cu medicul, dar n-am vrut s-o aducem pe Annabel înapoi la spital pentru a-l vedea. Din punct de vedere fizic, starea ei nu se înrăutăţise: era palidă, cu obişnuita distensie şi durerea cronică; însă starea ei emoţională părea atât de fragilă.
 
Am simţit că am tras-o înapoi de la marginea prăpastiei şi nu doream să o forţăm din nou să ajungă acolo. Kevin era perfect capabil să-i monitorizeze semnele vitale şi eu cunoşteam foarte bine semnalele de avertizare; ne-am decis să o luăm acasă, cu planul de a-i urmări evoluţia cu un specialist din Austin.
 
Angela, bună prietenă a Annabelei care lucra ca ospătăriţă în restaurantul hotelului, a venit să ne viziteze marţi, înainte de plecarea spre casă. Annabel avea un cadou special de Crăciun pentru ea: o brăţară realizată din tuburi...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Remedii - Terapii complementare

Categorii

Edituri

Top

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.carti-bune.ro

Promoţii

Promo

Regele care a refuzat sa moara - Anunnaki si cautarea nemuririi
Cartea pierduta a lui Enki

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:09.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Cărţi noi

Promo

Regimul medical Scarsdale - Cum sa slabiti 9 kilograme in 14 zile
Ape detoxifiante si infuzii sanatoase

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 1.520 sec
loader
Caut in catalog...
loader