Misterele ascensiunii. Revelarea bataliei cosmice dintre bine si rau

Misterele ascensiunii. Revelarea bataliei cosmice dintre bine si rau
-10%
Preț: 40,50 RON
45,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-756-019-0
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 512
Format: 13x20

DESCRIERE

Misterele ascensiunii. Revelarea bataliei cosmice dintre bine si rau - David Wilcock

 

Sămânţa cosmică

O altă revoluţie ştiinţifică a avut loc cu doar o lună înaintea publicării studiului din Proceed­ings of the National Academy of Sciences, în septembrie 2013. A fost prea târziu atunci să includ aceste date în cartea mea anterioară, Cheia sincronicităţii, dar mi-aş fi dorit să o pot face.

 

Îmi amintesc şi astăzi perfect de momentul în care mă aflam într-un avion şi citeam în revista Quantaarticolul intitulat „O nestemată în inima fizicii cuantice”. Chiar dacă avionul se afla în plină ascensiune, mi-aş fi dorit să îmi desfac centura de siguranţă şi să ţopăi pe aleea dintre scaune, ţipând de uimire şi de bucurie.

 

Toţi acei ani de jurnalism şi cercetări ştiinţifice au dat rezultate, şi încă într-o manieră la care nu m-aş fi aşteptat niciodată. Sute de piese de puzzle şi-au găsit poziţia în mintea mea, şi pentru prima dată am putut vedea imaginea de ansamblu pe care o creau.

Cei mai mulţi dintre oameni cred că universul în care trăim s-a născut în urma unui „Big Bang”. Acest model ne învaţă că „la început nu a existat nimic”. Subit, din acest „nimic” s-a născut „ceva”. Cu alte cuvinte, „nimicul” a dat naştere întregii materii din univers printr-o explozie subită, pe care oamenii de ştiinţă au numit-o „Big Bang”.

 

De bună seamă, pare foarte îndoielnic ca „nimicul” să poată „exploda”, creând astfel întregul univers. Această ipoteză ne spune practic că putem obţine ceva din nimic. Chiar dacă putem accepta această idee, apare în mod firesc întrebarea: de ce ar fi creată materia o singură dată, şi anume în momentul apariţiei universului?

 

De ce nu ar continua procesul de transformare a energiei invizibile (adică a „nimicului”) în materia pe care o vedem la ora actuală?

 

...............

 

Geometria sacră
 
Apare astfel întrebarea: „Ce anume este universul?” Cum putem explica materia aparent solidă pe care o vedem în faţa ochilor? În prima mea carte, Investigaţii referitoare la Câmpul-Sursă, am prezentat dovezi ample care atestă că atomii şi moleculele nu sunt alcătuite din particule, ci dintr-o energie manifestată sub forma unor tipare geometrice.
 
Ştiinţa ne spune că nucleul unui atom este alcătuit din protoni şi din neutroni. Dr. Robert Moon a descoperit încă din anul 1987 că multe din marile mistere ale atomului ar putea fi soluţionate dacă am privi fiecare proton ca fiind colţul unei forme geometrice simple, cum ar fi un cub.
 
Acest model rezolvă într-o manieră elegantă problema dualităţii unde-particule, potrivit căreia particulele subatomice pot acţiona ca nişte unde şi invers. Dr. Moon a conchis că în interiorul atomului nu există particule, ci doar unde energetice care alcătuiesc anumite forme geometrice.
 
Cel mai simplu exemplu pe care îl putem da este cel al oxigenului. Într-o moleculă de oxigen există opt protoni. Dr. Moon identifică cei opt protoni cu cele opt colţuri ale unui cub. Cu alte cuvinte, dacă am putea vedea nucleul unui atom de oxigen, am vedea practic un cub. Acesta nu este însă solid, ci reprezintă o undă.
 
Pe măsură ce avansăm către elementele mai grele, cubul rămâne în interiorul nucleului, iar colţurile sale continuă să reprezinte protoni, dar el este acoperit de alte forme geometrice. Obţinem astfel pe rând un octaedru, un icosaedru şi un dodecaedru.
 
Aceste forme dau naştere celor mai stabile şi mai abundente elemente de pe pământ: oxigenul (cubul), siliciul (octaedrul), fierul (icosaedrul) şi paladiul (dodecaedrul), rezolvând astfel un număr impresionant de probleme ale fizicii cuantice.
 
............
 
CUPRINS:
 
Lista ilustraţiilor
 
Capitolul 1 Introducere 1
Capitolul 2 Bătălia împotriva întunericului 29
Capitolul 3 Atingerea infinitului 47
Capitolul 4 Întunericul şi lumina 61
Capitolul 5 Ar putea ESP să salveze lumea? 71
Capitolul 6 S-a lăsat întunericul 91
Capitolul 7 Raiul şi iadul 109
Capitolul 8 Noaptea întunecată a sufletului 133
Capitolul 9 În căutarea unei căi de ieşire 151
Capitolul 10 Înălţarea pe aripile euforiei şi prăbuşirea de după 167
Capitolul 11 Evadarea 187
Capitolul 12 Atingerea fundului prăpastiei 203
Capitolul 13 Marele experiment 231
Capitolul 14 Dezvăluirea 251
Capitolul 15 „Marele An” al lui Chatelain se încheie cu surle şi trâmbiţe 273
Capitolul 16 Supravieţuitorii uitaţi de pe Lună 289
Capitolul 17 „Imaginea de ansamblu” este una extrem de cosmică 313
Capitolul 18 Pete Peterson – un veritabil Tesla al „operaţiunilor negre” 331
Capitolul 19 Jacob şi Programul Spaţial Secret 351
Capitolul 20 Străvechea Rasă a Constructorilor 375
Capitolul 21 Date provenite de la insider-i despre Constructori 395
Capitolul 22 Matricea lunară a Imperiului 407
Capitolul 23 Îngerii căzuţi 427
Capitolul 24 Bătălia cosmică devine una personală 451
Capitolul 25 Tipare posibile ale viitorului 465
 
Mulţumiri
Despre autor 

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

excelenta

Absolut excelenta. Recomand!!!
Created in 0.0413 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.