Misterul de la Blackwood - Lois Duncan

Misterul de la Blackwood - Lois Duncan
-10%
Preț: 26,91 RON
29,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067936889
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 192
Format: 13x20
Categoria: Aventuri

DESCRIERE

Misterul de la Blackwood - Lois Duncan

 
... inaintară puțin câte puțin câțiva metri și, apoi, drumul își schimbă direcția, iar arborii, pe neașteptate, îi împresurară. Era ca și cum autostrada din urma lor nici nu existase, pentru că acum se aflau într‑o lume a întunericului neprietenos, unde singurul zgomot era foșnetul de frunze, iar unicul miros era cel dulce și sălbatic de pământ și de pădure.
 
— Nu cred că e bine, spuse Dan. Continuară să înainteze pe când drumul șerpui, se ridică și devie din nou și, dintr‑odată, se pomeniră că treceau printr‑o poartă deschisă dintr‑un gard înalt cu țepi. Pietrișul scrâșnea dedesubtul roților.
 
— Aici este! exclamă Kit uluită. Iată și inscripția – aceasta este școala! Pentru o clipă, uită că nu dorea să se afle acolo și rămase, pur și simplu, privind cu ochii largi deschiși la panorama care se deschidea înaintea lor.
 
Pe o pantă mai sus de locul unde se aflau ei, stătea un conac așa cum nu‑și imaginase nici în cele mai ciudate vise ale ei...
 
... ea încercă să vizualizeze fotografia școlii care făcuse parte din mapa de prezentare, dar nu reuși să o vadă în minte. I se păruse că era o clădire care arăta destul de obișnuit, mare, bineînțeles, așa cum trebuia să fie o școală, dar fără a avea ceva deosebit.
 
— Fotografia nu a redat‑o cu acuratețe, spuse mama ei. Și, imaginează‑ți, asta a fost cândva o reședință privată! Este greu să‑ți închipui ce fel de oameni trebuie să fi trăit aici, sus pe dealuri, atât de departe de cel mai apropiat orășel. Dan schimbă în viteza întâi și înaintară pe alee.
 
Dar, pentru un motiv anume, lui Kit i se păru că nu se mișcau deloc. Conacul continua să rămână mai sus de ei, nu mai aproape decât fusese când întorseseră la poartă. Știa că era o iluzie, care avea legătură cu cotitura aleii și cu unghiul de care se apropiau, dar mașina în sine nu părea să se fi mișcat.
 
Era ca și cum clădirea devenea tot mai mare, întinzându‑și brațele ei imense și gri să‑i cuprindă. Nu‑și putea dezlipi ochii de pe ferestrele strălucitoare care dansau dinaintea ei precum o sută de sori în miniatură. Kit tremură de senzația unui vânt înghețat care îi suflă peste inimă..

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Aventuri

Created in 0.0310 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.