Nașterea unei mame. Cum te schimbă pentru totdeauna experiența maternității

Nașterea unei mame. Cum te schimbă pentru totdeauna experiența maternității
-10%
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-0662-2
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 256
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Nașterea unei mame. Cum te schimbă pentru totdeauna experiența maternității - Daniel N. Stern, Nadia Bruschweiller-Stern

 
... pe măsură ce te pregătești să devii mamă, te confrunți cu o experiență diferita de oricare alta din viața ta. Să ai un copil îți va redirecționa preferințele și plăcerile și, cel mai probabil, va realinia unele dintre valorile tale.
 
Pe măsură ce vei suferi această transformare psihologică unică, vei fi ghidata de noi speranțe, temeri și priorități. Într-un mod cât mai uimitor, a avea un copil va influența toate relațiile tale cele mai apropiate și va redefini rolul tău în istoria familiei tale. 
 
Diagrama acestui tărâm remarcabil și nou este subiectul acestei cărți convingătoare. Psihiatrul renumit Daniel N. Stern și-a unit forțele cu pediatrul și psihiatrul pentru copii Nadia Bruschweiler-Stern și jurnalista Alison Freeland pentru a picta o imagine minunată evocatoare a psihologiei maternității.
 
 În cartea Nașterea unei mame este o premisă o atestare: la fel cum un bebeluș se dezvoltă fizic în uter și după naștere, tot așa o mamă se naște psihologic în numeroasele luni care preced și urmează nașterea copilului ei.
 
Recunoașterea acestei transformări interioare apare din sute de interviuri cu noi mame și zeci de ani de experiență clinică. Completată cu studii de caz revelatoare și comentarii personale ale femeilor care au împărtășit această experiență, această carte va servi ca o sursă de valoare inestimabilă pentru noile mame, validând emoțiile adesea confuze care însoțesc dezvoltarea acestei noi identități. 
 
Pe lângă faptul că oferă o perspectivă asupra stării unice a maternității, autorii abordează subiecte conexe, cum ar fi întoarcerea la muncă, paternitatea, adopția și nașterea prematură. În timpul sarcinii, mamele vorbesc despre trezitul de dimineață și corpul lor în schimbare, iar noile mame vorbesc despre epuizarea lor, despre beneficiile alăptării sau alimentarea cu biberon și despre dilema dacă sau când ar trebui să revină la muncă...
 
CUPRINS:
 
Introducere
Atitudinea specifică mamei

PARTEA I: CUM TE PREGĂTEȘTI PENTRU A DEVENI MAMĂ
1. Sarcina: Pregătirea pentru noua dumneavoastră identitate 
2 Nașterea: O perioadă de tranziție
3 Profeții autoîmplinite și roluri noi

PARTEA A II-A: S-A NĂSCUT O MAMĂ 
4 Asigurarea supraviețuirii bebelușului dumneavoastră 
5 Iubirea: Responsabilitatea intimă
6 Căutarea confirmării 
7 Mama vorbește 
8 Jurnalul comun al lui Joey și al mamei sale 

PARTEA A III-A: MAMA SE ADAPTEAZĂ 
9 Nevoi speciale: Copiii prematuri sau cu dizabilități
10 Cariera dumneavoastră — Când? 
11 Soți și tați 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0382 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.