Natura realitatii personale. O carte Seth

Preț: 49,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat - in stoc
ISBN: 978-606-8080-66-6
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 637
Format: 13x20

DESCRIERE

"Natura realitatii personale. O carte Seth"...

În acesta carte Seth le explică cititorilor cum ne creăm cu toții realitatea personală prin intermediul convingerilor noastre conștiente legate de noi înșine, de ceilalți oameni și de lumea în care trăim cu toții.
... Mesajul lui este limpede: noi nu ne aflăm în niciun caz la latitudinea subconștientului nostru și nu suntem neajutorați în fața forțelor pe care nu le putem înțelege. „Noi suntem zei întrupați în această dimensiune terestră”, spune Seth. "Noi avem capacitatea de a ne crea propriile experiențe pe măsură ce gândurile și sentimentele noastre devin actualizate". În această carte remarcabilă, Seth insistă asupra capacității omului de a acționa conștient și oferă o serie de exerciții excelente care ne învață cum putem aplica această perspectivă inedită și această putere în viața noastră de zi cu zi.

'Seth a fost unul din primii mei maeștri metafizici. El rămâne o sursă constantă de cunoaștere și de inspirație în viața mea '. -Marianne Williamson, autoarea lucrării "Întoarcerea la iubire".

-Fragmente din cartea „Natura realității personale. O carte Seth”.

"Uneori, ele se ridică la suprafață, ascultând de ritmuri de mare anvergură și de lungă durată. Aceste emoții profunde nu pot fi considerate pozitive sau negative, ci mai degrabă tonalități ale ființei tale. Ele reprezintă aspectul cel mai intim al experienței tale, ceea ce nu înseamnă că îți sunt ascunse (sau că trebuie să rămână ascunse în fața conștiinței tale). înseamnă doar că ele reprezintă acea esență la nivelul căreia îți creezi propriile experiențe.

Dacă ți-e teamă de propriile emoții sau de exprimarea lor, ori dacă ți s-a spus că șinele interior nu reprezintă altceva decât un depozit de impulsuri necivilizate, s-ar putea să-ți fi format obișnuința de a nega acest ritm interior profund, încercând să operezi ca și cum el nu ar exista deloc, sau chiar de a-1 respinge în mod conștient. Această atitudine este profund greșită, căci acest ritm reprezintă impulsurile tale cele mai profunde și mai creatoare. De aceea, a lupta împotriva lui este ca și cum ai înota împotriva unui curent puternic.

Puteți lua acum o pauză.

Pauză de la 21: 57 la 22: 06

Așadar, aceste tonalități emoționale invadează întreaga ta ființă. Ele reprezintă forma pe care o ia spiritul tău atunci când se combină cu trupul. De altfel, din acest nucleu se naște însuși trupul."

Traducerea: Cristian Hanu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0217 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.