Nava spaţială din livada de meri - Louis Slobodkin

Nava spaţială din livada de meri - Louis Slobodkin
-6%
Preț: 32,28 RON
34,34 RON (-6%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067886412
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 147

DESCRIERE

Nava spaţială din livada de meri - Louis Slobodkin

 
... Eddie a urcat scările câte două odată, a deschis usa camerei mai s-o scoată din ţâţâni, a făcut un salt şi a aterizat în pat. Pe urmă şi-a scos un pantof fără să se dezlege la şireturi şi s-a oprit... apoi a căzut pe gânduri...
 
„Şi dacă meteorul chiar a căzut în livada de meri?“ „Dacă a lovit mărul bunicului?"
 
„Dacă e acolo chiar acum şi arde întruna?" „Cum o fi arătând când arde?“
 
Eddie Blow avea unsprezece ani şi jumătate, purta ochelari si era pasionat de stiintă si de natură. De multe ori se oprea şi îşi punea diverse întrebări, iar 
apoi încerca să afle răspunsul.
 
In New York, unde locuia toamna, iarna şi primăvara, Eddie citea o mulţime de cărţi despre stiintă si natură de la bi-bliotecă. Iar trupa lui de cercetaşi mergea adesea la Muzeul de Istorie Naturală. Acolo Eddie afla o sumedenie de lucruri.
 
Micul apartament din New York în care locuia cu mama era năpădit de menajeria lui. Avea un iepure, o broască ţestoasă, doi şoareci albi, o şopârlă cu corn, o salamandră, o familie de gupi, câţiva caraşi şi o grămadă de păianjeni, molii şi alte insecte ţinute într-o cutie de carton. Mai deţinea a noua parte dintr-un porumbel călător zăpăcit pe nume Bixxy.
 
Celelalte opt părţi din Bixxy erau deţinute de alţi opt băieţi, care, împreună cu Eddie, îl găsiseră şi îl îngrijiseră cu ceva vreme în urmă, pe când toţi nouă erau membrii unui club de cercetaşi. Bixxy aparţinuse armatei si era un fel de erou.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0296 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.