Ne vedem in Cosmos, prieteni!

Ne vedem in Cosmos, prieteni!
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 352
Format: 13x20
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Ne vedem in Cosmos, prieteni! - Jack Cheng

 
... tot ce-și dorește Alex, un băiat de unsprezece ani, este să-și lanseze iPodul în spațiu. Cu o serie de înregistrări audio, el le va arăta altor forme de viață din spațiul cosmic cum este viața pe Pământ, pe Pământul său.
 
Dar pentru un băiat a cărui familie pare să funcționeze din ce în ce mai puțin în limite normale, nu este ușor să se lupte cu marile întrebări...
 
Fragmente:
 
... salut, băieţi, mă puteţi auzi?
 
E un pic cam gălăgie aici, pentru că tocmai pregătesc cina în momentul ăsta, deci să sperăm că mă auziţi. Mama încă nu s-a întors acasă, e tot la plimbare, dar pariez c-o să fie foarte fericită când o să se întoarcă şi o să vadă că fac din nou de mâncare.
 
A terminat tot ce-avea în frigider şi şi-a gătit singură ceva. Mi-am dat seama după toate farfuriile şi cratiţele murdare, şi vasele GladWare din chiuvetă, pe care le-am găsit când am ajuns noi aici.
 
M-am urcat pe acoperiş, mai devreme, ca să văd pe unde ar putea fi, dar n-am ză- rit-o. I-am lăsat un bilet Terrei, spunându-i că mă duc la Safeway ca să cumpăr de mâncare.
 
Dar n-a fost nevoie de bilet, pentru că Terra încă mai dormea când m-am întors! Trebuie să fi fost într-adevăr epuizată.
 
[râcâit cu spatula]
 
Mi-ar plăcea să pot înregistra mirosurile pe acest iPod de Aur pentru voi, băieţi. Pentru Discul de Aur, eroul meu a convertit imaginile în informație binară, care înseamnă numai cifre de unu şi zero, aşa că poate reuşesc să găsesc o cale să convertesc mirosurile în informație binară, pentru că nu cred că există încă tehnologia asta.
 
Dacă ar fi existat, aş fi înregistrat mirosul spanacului pe care îl gătesc în clipa asta şi mirosul piureului de cartofi cu smântână şi unt, pe care l-am făcut deja.
 
Aş înregistra şi mirosul cotletelor de porc prăjite, care sunt preferatele mamei. Adoră cotletele de porc. Odată, s-a dus la Safeway şi a cumpărat trei kilograme de cotlete de porc, iar când a venit acasă le-a mâncat pe toate la o singură masă şi nici măcar nu le-a gătit, atât de mult îi plac cotletele de porc!
 
[râcâit cu spatula]
Aşa, acum e gata.
[sertar deschis]
[tacâmuri zăngănind]
Mă duc să văd dacă s-a trezit Terra.
[paşi]
[bătaie în uşă]
ALEX: Hei, Terra?
[uşa deschizându-se încet]
ALEX: Te-ai trezit?
TERRA: Mmm.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Literatura pentru copii

Created in 0.0700 sec