Nicio picătură de băut - Mindy Mcginnis

Nicio picătură de băut - Mindy Mcginnis
-10%
Preț: 33,21 RON
36,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067936896
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 272
Format: 13x20

DESCRIERE

Nicio picătură de băut - Mindy Mcginnis

 
... Lynn se odihnea lângă coala de tablă, fermecată de soarele care licărea din sutele de sticle de plastic. Din cauza ploii, lotul nu fusese expus la soare toate cele opt ore în ziua precedentă, dar astăzi soarele strălucea cu putere, ridicând temperatura tablei suficient, încât Lynn să simtă căldura emanând din sticle.
 
Luneta mamei licări când ea se mișcă pe acoperiș, supra‑ veghind totul. Să aibă o după‑amiază de odihnă era o ocazie rară. De obicei, Lynn tăia lemne cât se încălzeau sticlele, dar mama nu se simțea confortabil să o scape din vedere, cu amenințarea din sud încă proaspătă în minte.
 
În schimb, stătea pe o găleată răsturnată și lovea cu mânerul de sârmă partea laterală ca să nu adoarmă. Pierduse odată o găleată, înainte să învețe să înoate. Nu era mai înaltă decât găleata, iar greutatea apei care curgea în ea o trăsese înainte.
 
Frica de a pierde găleata o forțase să se țină din răsputeri. Deși sârma mânerului îi tăiase degetele mici cât dăduse din picioare ca să se ridice la suprafață, refuzase să îi dea drumul.
 
Văzuse puncte roșii, înainte ca mama să poată să coboare de pe acoperiș și să plonjeze în apă după ea, des‑ făcându‑i pumnul strâns de pe mâner...
 
............
 
... foșnetul ierbii o aduse pe Lynn în prezent, însă nu se mișcă. Un pufnet se auzi în apropiere – un zgomot inconfundabil de animal. Încet, se întinse spre carabina de la picioare. În acest timp, iarba din partea cealaltă a colii de tablă se dădu la o parte, iar fata văzu un bot lung și negru.
 
De aproape, Marele Ticălos era mai mare decât se așteptase. Câinii domestici se împerecheaseră cu coioții sălbatici, iar descendența lor împrumutase de la verii mai feroce o statură mai mare. O clipă, se priviră atent unul pe celălalt, ea privindu‑și din când în când și mâna, cât luă cureaua carabinei.
 
Un alt pufnet se auzi, iar animalul dispăru, sărind din nou în iarba înaltă. Lynn expiră încet. Chiar dacă nu o amenințase fățiș, văzuse inteligența din ochii lui. Coiotul o urmărise pe când visa cu ochii deschiși, ba chiar pufnise și o alertase de prezența lui...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0351 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.