Nodul tâlharului. O poveste din hanul pungașilor - Kate Milford

Nodul tâlharului. O poveste din hanul pungașilor - Kate Milford
-10%
Preț: 44,55 RON
49,50 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789731287706
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 496
Format: 14x20

DESCRIERE

Nodul tâlharului. O poveste din hanul pungașilor - Kate Milford

 
... cele doua partenere s‑au întâlnit așa cum stabiliseră, la ora trei după‑amiază, la intersecția dintre străzile Cafender și Thomasine, în fața vechii fațade din fier forjat a băncii Ambrose.
 
Odinioară, fațada avea un aspect jucăuș, cu vițe din fier forjat în jurul ferestrelor și intrări cu flori și niște clopoței în formă de crini, care sunau din când în când fără niciun motiv aparent.
 
Astăzi, fierul renunțase la capricii și se transformase în ceva mult mai potrivit pentru o bancă – niște coloane sobre, cu capiteluri bogat ornate ce tronau de o parte și de alta a ușilor masive. Fundalul perfect pentru un jaf.
 
Fata înaltă, cu părul castaniu închis împletit în codițe, prinse din zbor privirea partenerei ei mai scunde și mai rozalii. Apoi, fără să spună un cuvânt, se desprinse de coloana de care se sprijinea și porni pe stradă în spatele unui tânăr pe care îl urmărea.
 
Știa, fără să se uite într‑acolo, că partenera ei îi va urma de la o distanță sigură. La fel ca în toate după‑amiezile ultimelor două săptămâni, ținta ei își continuă drumul cu încă vreo doisprezece pași pe strada Cafender, apoi se opri în fața unei cafenele de unde‑și cumpără, ca de obicei, o cafea Americano cu frișcă și două lingurițe de zahăr.
 
Apoi se așeză pe o bancă și sorbi din ea. În timp ce sorbea, privea – nepăsător, dar un ochi bine antrenat ar fi dibuit repede concentrarea sa – magazinul de bijuterii aflat vizavi de aleea îngustă.
 
Fata mai înaltă, cu ochelari de soare verzui, se duse și ea la cafenea și‑și cumpără o ceașcă de cafea fără cofeină, cu lapte și scorțișoară, pe care o luă cu ea și se așeză la o masă sub copertina cafenelei.
 
De acolo putea să‑l observe atât pe bărbatul cu Americano, cât și magazinul de bijuterii pe care acesta îl urmărea atât de atent. O clipă mai târziu, prietena ei se apropie și ea, cu o ceașcă de cafea în mână și cu un coș plin de grisine proaspete și aburinde, pe care‑l puse tăcută pe masa dintre ele. Cele două fete stăteau și urmăreau scena în tăcere...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0317 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.