O mica printesa, volumul 1

O mica printesa, volumul 1
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 206
Format: 14x21
Preț: 23,99 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

O mica printesa, volumul 1 (Frances Hodgson Burnett)

 
Iarăşi minele de diamant
 
Când Sara intră în sala de clasă împodobită cu flori în după-amiaza aceea, o făcu ca deschizătoare a unui soi de procesiune. Domnişoara Minchin în rochia ei de mătase de gală o ţinea de mână.
 
În urma lor era un servitor care căra cutia în care se afla păpuşa primită în dar, o cameristă căra o a doua cutie, iar Becky pe ultima şi purta un şorţ curat şi o bonetă nouă.
 
Sara ar fi preferat mult mai mult să îşi facă intrarea în modul ei obişnuit, însă domnişoara Minchin o chemase la ea şi, după o discuţie în salonul ei privat, îi spusese ce dorea.
 
– Aceasta nu e o ocazie ca toate celelalte, zise ea. N‑aş vrea să treacă neobservată Aşa că Sara îşi făcu o intrare spectaculoasă şi se simţi stânjenită atunci când fetele mai mari se zgâiră la ea şi îşi dădură coate una alteia, iar cele mici începură să se foiască vesele în băncile lor.
 
–Linişte, domnişoarelor! zise domnişoara Minchin la auzul murmurului ce se declanşase. James, pune cutia pe masă şi scoate‑i capacul.
 
Emma, pune‑o pe a ta pe un scaun. Becky! strigă ea brusc cu severitate. Micuţa servitoare uitase cu desăvârşire unde se afla în entuziasmul ei şi îi surâdea lui Lottie care se agita de atâta nerăbdare.
 
Mai‑mai să scape cutia, aşa de tare o făcu să tresară vocea ce o punea la punct, şi felul în care îşi ceru ea scuze speriată, poticnindu‑se, sună aşa de caraghios încât Lavinia şi Jessie chicotiră...
 
 
CUPRINS:
 
1. Sara
2. O lecţie de franceză
3. Ermengarde
4. Lottie
5. Becky
6. Minele de diamant
7. Tot minele de diamant
8. În pod
9. Melchisedec

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0558 sec