O mica printesa, volumul 2

O mica printesa, volumul 2
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 216
Format: 14x20
Preț: 23,99 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

O mica printesa, volumul 2 - Frances Hodgson Burnett

 
Gentlemanul indian
 
Dar era periculos pentru Ermengarde şi Lottie să se aventureze şi să tot vină‑n pod. Nu erau în siguranţă acolo cu Sara şi nici nu ştiau dacă domnişoara Amelia nu urma să facă vreo inspecţie prin dormitoare după ce elevele se culcau.
 
Aşa că veneau rar în vizită, iar Sara trăia o viaţă ciudată şi izolată. Era şi mai singuratică atunci când se afla jos decât în mansarda ei. N‑avea cu cine schimba o vorbă.
 
Şi atunci când era trimisă la cumpărături şi străbătea străzile, ca o făptură micuţă a nimănui, cărând câte un coş ori câte un pachet, încercând să‑şi ţină pălăria atunci când bătea vântul şi simţind cum îi intră apa în pantofi când ploua, avea impresia că lumea ce trecea grăbită pe lângă ea îi accentua singurătatea.
 
Pe vremea când era prinţesa Sara şi mergea la plimbare în trăsurica ei sau pe jos, însoţită de Mariette, la vederea feţei ei luminoase şi inteligente, şi a hainelor, şi a pălăriilor ei pitoreşti, oamenii ajungeau să se uite deseori după ea.
 
O fetiţă fericită, căreia i se purta aşa de mult de grijă, atrage atenţia în mod firesc. Copiii zdrenţăroşi nu sunt nici aşa de rari, nici aşa de drăguţi încât să‑i facă pe oameni să se întoarcă, să se uite după ei şi să le zâmbească.
 
 
Acum, nimeni nu se mai uita la Sara, nimeni nu părea s‑o mai observe atunci când trecea grăbită pe trotuarele aglomerate.
 
Începuse să se dezvolte foarte repede şi de vreme ce era îmbrăcată doar în hainele cele mai simple care‑i mai rămăseseră din garderoba ei, ştia că arăta cât se poate de ciudat...
 
 
CUPRINS:
 
Gentlemanul indian
Ram Dass
De partea cealaltă a zidului
Cineva din popor
Ce a văzut şi a auzit Melchisedec
Minunea
Vizitatorul
Ea e copilul
Am încercat să nu fiu
Anne

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0856 sec