Ochiul magic - Imagini tridimensionale

Ochiul magic - Imagini tridimensionale
Editura:
Anul publicării: 2005
Ediția: 1
Pagini: 48 full color
Format: 26,5x24
Preț: 26,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat

DESCRIERE

.....''Ochiul magic - Imagini tridimensionale''


....Timp de peste un deceniu, fenomenul Ochiul Magic a fost experimentat şi a produs bucurie în rândurile a milioane de oameni din toată lumea. Deşi Ochiul Magic a fost iniţial proiectat ca un mod de distracţie, din ce în ce mai mulţi profesionişti din domeniile medical, ştiinţific, sportiv şi academic au descoperit şi folosit imaginile de tip ''Ochiul Magic''... pentru a îmbunătăţi starea de sănătate şi stilul de viaţă al pacienţilor sau studenţilor lor sau chiar al lor personal.


....Dincolo de percepţia tridimensională vă va arăta modul în care imaginile de tip Ochiul Magic pot îmbunătăţi vederea, relaxa trupul şi calma spiritul. Capitolele sunt însoţite de numeroase imagini tridimensionale de tip Ochiul Magic şi exerciţii.

„Exerciţiile de tip ochiul Magic sunt un mod distractiv de a spori coordonarea ochilor şi deprinderile de focalizare şi pot elibera o mare parte din tensiunea oculară pe care o simţiţi în timp ce lucraţi pe computer.

-Marc Grossman, O. D., L.Ac.


„Starea de alertă relaxată indusă la privirea imaginilor de tip Ochiul Magic uşurează accesul spre capacităţi extinse ale minţii.”

-Paul R. Scheele, autor al Citirii Fotografice şi Excelenţei native


„Imaginile de tip Ochiul Magic pot schimba chimia creierului dvs şi vă pot face să vă simţiţi mai calmi, mai receptivi şi mai creatiui.”

-Jay Lombard, D.O., director al Centrului de comportament al creierului,
Rockland County, New York

Autori:

Cheri Smith
Dawn Limiles
Ron Labbe

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0566 sec