Omatidii. Sarada unui hacker

Omatidii. Sarada unui hacker
-20%
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 376
Format: 13x20
Preț: 36,00 RON
45,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Omatidii. Sarada unui hacker - Sebastian Lazaroiu

 
Trintius, un hacker anarhist, îndrăgostit nebuneşte de o victimă a lui, Ema, este recrutat în închisoare de serviciile secrete.
 
După mai multe şedinţe de psihoterapie, Trintius îşi scrie memoriile camuflate într-o şaradă de întîmplări extraordinare, divers localizate în timp şi spaţiu, din Patagonia lui Magellan în Cuba lui Che Guevara, din Barbaria corsarilor în Coreea de Nord contemporană. 
 
Din carte:
 
... trebui să-l înveţe pe dinafară. Răspunsul clientului la muzică, poezie, dans sau orice alţi stimuli sui-generis era testat înainte, pentru a lărgi cât mai mult repertoriul acelor mijloace de domolire bazate pe persuasiune şi nu pe coerciţie.
 
Ca ultim resort, se putea apela la cătuşe, bastonul electric, spray-ul cu piper, injecţia tranchilizantă şi, în cazuri extreme, pistolul cu bile.
 
Se înţelege că o asemenea aplicare graduală a măsurilor de soluţionare a crizei comportă fatalităţi şi pentru îngerii păzitori. Filipek putea suferi, să zicem, o gravă comoţie craniană în urma altercaţiei cu nestăpânitul Otik.
 
Numărul total de zile de spitalizare depăşise deja o sută doar în cazul acestui angajat model, în cariera sa de gardian al celor nestăpâniţi. Peste douăzeci de mii de coroane se duseseră pe tratamente.
 
Statistica arăta că, în afară de Filipek şi Mila, toţi ceilalţi lucrători abandonaseră slujba la primul incident cu consecinţe asupra sănătăţii şi integrităţii fizice.
 
Filipek a avut ambele mâini rupte, din cauza unui gurmand chiar mai agresiv decât Otik, două coaste fisurate, de la un veteran al alcoolului, nasul spart, de la un împătimit al bilelor silite în anus, leziunea timpanului, în urma unui meloman ahtiat după tonalităţi înalte.
 
La rândul ei, Mila înregistrase şi ea fisuri anale severe cu o nimfomană fără leac, sprâncenele arse complet, cu un piroman deznădăjduit, o rană profundă la antebraţ, cu un înflăcărat adept al crestăturilor pe piele. „I-am strâns toate jucăriile nebunei.
 
Erau ascunse peste tot. Penisuri lunguieţe, vibratoare cu masaj, pompă vaginală, bile ceramice, tot ce-ţi poţi imagina. Am răvăşit toate sertarele cu lenjerie, toate colţişoare le tainice.
 
Ei bine, ce să vezi, într-o zi o pierdusem pentru o clipă din ochi. în dormitor, am auzit un mieunat ascuţit de...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

24,00 RON
30,00 RON (-20%)
Created in 0.0505 sec