Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Omul Ultra (Rich Roll)

Omul Ultra (Rich Roll)
Autor:
Anul publicării: 2016
Pagini: 352
Format: 13x20
Categoria: Sfaturi practice
35,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Omul Ultra (Rich Roll)

 
... dintr-un capriciu, m-am inscris la triatlonul Wildflower... Un test foarte dur si pretentios, pe jumatate cat Ironman de solicitant, cursa avea loc in martie in centrul rural al Californiei. Stiam ca a concura la un concurs Ironman nu era un obiectiv la indemana mea, in acel moment.
 
Dar, avand in vedere modul in care incepusem sa ma simt, m-am gandit ca nu trebuie sa fie mare scofala la Wildflower. Pot sa fac asta. Si, fara sa am nici cea mai vaga idee cum sa ma pregatesc in mod corespunzator pentru un triatlon, am inceput sa lucrez in stilul meu, pe jumatate haotic, pe jumatate razboinic, in weekenduri.
 
La fel cum ma lansasem dieta vegetariana, fara nici o investigatie sau intelegere reala, tot la fel si acum ma bazam pe experienta mea din trecut de inotator, presupunand ca aveam baza pentru intelegerea felului in care trebuia abordat antrenamentul pentru triatlon, asa ca m-am aruncat cu capul inainte. in felul meu...
 
............
 
 „Omul ultra” este un portret minunat despre ceea ce poate realiza puterea voinței. Ne provoacă pe toți să ne gândim din nou la ce suntem capabili să realizăm și ne îndeamnă, implicit și explicit, să „trecem la treabă“.
 
............
 
... in noaptea dinaintea zilei în care împlinea 40 de ani, Rich Roll a avut revelația înspăimântătoare a viitorului său. Cântărind cu aproape 25 de kilograme mai mult decât normalul și incapabil să urce câteva scări fără să gâfâie, a putut să vadă care era rezultatul stilului său de viață complet sedentar – și ce fel de schimbare trebuie să adopte pentru a obține rezultate reale.
 
Adoptând o nouă rutină care punea pe primul loc nutriția din plante si antrenamentele zilnice, Rich s-a transformat – în doar câteva luni – dintr-un bărbat total ieșit din formă, într-o adevărată „mașinărie“ destinată sportului de anduranță.
 
„Omul ultra” relatează călătoria remarcabilă a lui Rich spre linia de start a competiției de elită Ultraman, care îi supune pe cei mai în formă oameni din lume la un calvar de peste 500 de kilometri străbătuţi înot, pe bicicletă și în alergare.
 
Și, după acest test, Rich a trecut cu succes de unul chiar mai dificil: EPIC5 – cinci triatloane pe distanța folosită la competiția Ironman, fiecare dintre ele pe o insula diferită din arhipelagul Hawaii, toate finalizate în mai puțin de o săptămână...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.carti-bune.ro

Promoţii

Promo

Regele care a refuzat sa moara - Anunnaki si cautarea nemuririi
Cartea pierduta a lui Enki

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:09.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Cărţi noi

Promo

Regimul medical Scarsdale - Cum sa slabiti 9 kilograme in 14 zile
Ape detoxifiante si infuzii sanatoase

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.361 sec
loader
Caut in catalog...
loader