Osho - Culorile vietii. Carte de colorat pentru meditatie si transformare personala

Osho - Culorile vietii. Carte de colorat pentru meditatie si transformare personala
Anul publicării: 2018
Format: 16x23
Preț: 39,90 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Osho - Culorile vietii. Carte de colorat pentru meditatie si transformare personala

 
Cele 79 de imagini mistice insotite de gandurile lui Osho reprezinta fiecare un aspect esential al vietii, iar colorarea lor ne ajuta sa ne adancim intr-un adevarat proces de meditatie si transformare personala. Devenim astfel constienti de sentimentele, gandurile, tiparele si prioritatile noastre si, de asemenea, de felul in care percepem sensul vietii. Cartea combina doua abordari terapeutice: pe de o parte, colorarea imaginilor este o activitate relaxanta si placuta, care ne duce inapoi in copilarie, intr-un spatiu al inocentei. Pe de alta, textele care insotesc imaginile creeaza spatiu pentru o reflectie sanatoasa si o asociere pozitiva cu aspectele vietii. 

"Existenta", "Creatorul", "Vocea launtrica", "Rebelul", "Iubitii", "Spiritul ludic", "Curajul", "Bresa", "Creativitatea", "Solitudinea", "Transformarea", "Vietile trecute", "Inocenta", "Vinovatia", "Povara", "Stresul", "Istovirea", "Lenea", "Strainul", "Tristetea" 

Invataturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali ai secolului XX, influenteaza milioane de oameni de toate varstele si de toate nivelurile de pregatire. A fost descris de Sunday Times din Londra drept unul dintre cei "1 000 de creatori ai secolului XX", iar de catre autorul american Tom Robbins drept "cel mai periculos om de la Iisus Hristos Incoace". 

Operele sale au devenit bestselleruri internationale si au fost publicate in 58 de limbi. 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0453 sec