P. S. Imi placi (Kasie West)

P. S. Imi placi (Kasie West)
-10%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 304
Format: 13x20
Preț: 28,80 RON
32,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

P. S. Imi placi (Kasie West)

 
... oră plictisitoare de chimie. Concentrată asupra propriilor gânduri și nicidecum atentă la lecția care se predă, Lily își scrie pe bancă un vers dintr-o melodie preferată. A doua zi, surpriză! Cineva a adăugat versul următor!

În scurt timp, între Lily și corespondentul anonim începe un schimb intens de mesaje, în care ei își împărtășesc secrete, descoperă preferințe muzicale comune, își destăinuie dorințele și visează împreună...

 

Din carte:

 

... mi‑am încrucișat brațele.

 

— Trebuie doar să ieși cu cineva de mai multe ori, ca să vadă cât ești de amuzantă, a argumentat Isabel, ajustându‑și bretelele genții. Cu mine nu ești stângace.

 

— Ba sunt, însă tu nu ești obligată să mă săruți, la un moment dat, așa că mă suporți. Isabel a râs, clătinând din cap.

 

— Nu de asta te suport. Te suport fiindcă te plac. Trebuie să găsim un tip în prezența căruia să te comporți normal, să fii tu însăți. Mi‑am dus o mână la inimă.

 

— Și astfel, în acea zi fierbinte de toamnă, Isabel porni în aventura de a‑i găsi un pețitor prietenei sale de suflet. Avea să fie aventura vieții sale și să‑i pună la încercare hotărârea și credința. Avea s‑o poarte până la limitele nebuniei, și…

 

— Gata, m‑a întrerupt Isabel, lovindu‑mă cu umărul. Cu atitudinea asta totul devine imposibil.

 

— Exact asta și încercam să‑ți spun.

 

— Nu am de gând să accept. O să vezi. Tipul perfect pentru tine există undeva, acolo. Am oftat, îndreptându‑mi din nou privirea spre Lucas.

 

— Iz, serios. Sunt bine. Nu mai vreau aranjamente.

 

— Fie, fără aranjamente. Dar fii deschisă, altfel poți rata ceva ce se află chiar sub ochii tăi. Mi‑am desfăcut brațele.

 

— Există cineva mai deschis decât mine? Isabel m‑a privit cu scepticism. Începuse să răspundă, când, de dincolo de peluză, cineva a strigat:

 

— Deci acolo erai! Aniversare fericită! Obrajii lui Isabel au prins culoare și ea s‑a întors spre Gabriel...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0466 sec