Pachet 2 carti (Ioan) - Dansul Energetic, Puterea Cunoasterii

Pachet 2 carti (Ioan) - Dansul Energetic, Puterea Cunoasterii
Preț: 66,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Pachet 2 carti (Ioan) - Dansul Energetic, Puterea Cunoasterii

 
Noţiuni fundamentale despre cunoaştere

Omul este cea mai evoluată fiinţă de pe pământ. Această calitate ne-a dat puterea să descoperim şi să punem în valoare, din ce în ce mai bine, bogăţiile eului nostru uman în contextul întregului univers.
Pe parcursul evoluţiei noastre, s-au generat câteva curente spirituale care s-au dovedit a fi adevărate repere de conştiinţă pentru formarea noastră ca structuri de înaltă profunzime sufletească.
Unul dintre aceste curente s-a manifestat în perioada anilor 1900-1933, când un număr de câteva zeci de fizicieni avangardişti au pus bazele fizicii cuantice.
Datorită acestor vizionari, aplicând legile fizicii cuantice în concordanţă cu resursele spirituale acumulate de mii de ani, putem găsi răspunsuri la cele mai multe întrebări cu care se confruntă omenirea.
Spre deosebire de înaintaşii de acum 100 de ani, astăzi putem utiliza ca argument suplimentar şi aparatura de înaltă performanţă, cu ajutorul căreia putem măsura rezultatele teoriilor care la acel moment doar puteau fi intuite.
Una dintre cele mai importante ipoteze, care explică existenţa noastră în univers, a fost emisă de cunoscutul fizician Albert Einstein, laureat al premiului Nobel, care a spus:
„Totul este energie, iar aceasta este tot ceea ce este. Acordează-te frecvenţelor realităţii pe care o vrei, iar ea va ajunge inevitabil la tine. Nu poate fi o altă cale.”
La vremea aceea, au fost mulţi contestatari care au încercat, în fel şi chip, să îi pună la îndoială afirmaţiile.
Deşi acţiunile scepticilor au frânat, într-o anumită măsură, aplicabilitatea acestui concept, evoluţia cercetărilor avangardiste au demonstrat, fără tăgadă, că Einstein a avut dreptate în afirmaţiile lui.
Astfel, s-a ajuns la concluzia că omul este o entitate energetică foarte complexă, eu o înzestrare informaţională de mii de miliarde de ori mai mare decât cea pe care o percepem la nivelul simţurilor.
Atât fizica cuantică, cât şi spiritualitatea tradiţională au identificat la om o multitudine de tipuri de energii (peste 90. 000).
Foarte puţine dintre acestea sunt perceptibile la nivelul simţirilor, întrucât majoritatea lor covârşitoare se manifestă doar în planurile noastre subtile.
Prin plan subtil înţelegem acele forme de existenţă şi manifestare ale omului, aflate dincolo de percepţiile simţurilor normale, cu impact la nivel mental...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0441 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.