Pachi, elefantul evadat. Moca, ursul care a fugit. Sally, maimuta care a scapat - Cu ilustratii de Harold Munson

Pachi, elefantul evadat. Moca, ursul care a fugit. Sally, maimuta care a scapat - Cu ilustratii de Harold Munson
Anul publicării: 2018
Pagini: 128
Preț: 20,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Pachi, elefantul evadat. Moca, ursul care a fugit. Sally, maimuta care a scapat - Cu ilustratii de Harold Munson (Ethel Maxine Neff)

 
Cartea scrisa de Ethel Maxine Neff contine trei povestiri despre animale evadate din captivitate. Este vorba despre un elefantel pe nume Pachi, un ursulet pe nume Moca si o maimuta pe nume Sally. Fiecare povestire este bogat si frumos ilustrata de Harold Munson.

 In "Pachi, elefantul evadat” facem cunostinta cu un pui de elefant care, dorind sa o regaseasca pe buna lui prietena Eloise, se aventureaza cu primul prilej dincolo de gardurile gradinii zoologice. Fire curioasa, micul Pachi este mare fan de popcorn si intra in tot felul de buclucuri.

 A doua povestire, "Moca, ursul care a fugit”, este despre un pui de urs care, din cauza neascultarii de mama lui, este capturat in muntii Indiei si dus departe, tocmai in America, la o gradina zoologica, unde, fiind neastamparat din fire, evadeaza de mai multe ori, tinandu-se de pozne.

 Ultima povestire din carte, "Sally, maimuta care a scapat”, ne-o prezinta pe maimuta experta in evadari, Sally, aceasta luandu-si lumea in cap de frica dentistului care trebuia sa o trateze. Cu o gramada de pompieri, politisti si cetateni pe urmele ei, Sally reuseste sa-i fenteze de fiecare data. Asta pana intr-o zi…

 Destinate in primul rand copiilor de varsta prescolara si din clasele I-IV, povestirile lui Ethel Maxine Neff si-au pastrat frumusetea in ciuda trecerii timpului si ii pot invata si pe copiii de astazi multe lucruri importante despre ascultare si consecintele neascultarii.

 Autoarea Ethel Maxine Neff a mai scris The Bible Zoo, o carte despre animalele din Biblie, si God's Ten Rules, o carte destinata tot celor mai mici dintre cititori.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Carti cu ilustratii

27,00 RON
30,00 RON (-10%)
26,91 RON
29,90 RON (-10%)
25,60 RON
32,00 RON (-20%)
25,60 RON
32,00 RON (-20%)
25,60 RON
32,00 RON (-20%)
Created in 0.0613 sec