Pasi pentru o viata seducatoare - Cristiana Eltrayan

Pasi pentru o viata seducatoare - Cristiana Eltrayan
Preț: 29,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-029-102-2
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 140
Format: 13X20

DESCRIERE

Pasi pentru o viata seducatoare - Cristiana Eltrayan
 
HRANA CA MOD DE MODIFICARE A ENERGIEI PROPRII

De ce înainte puteai mânca anumite alimente si acum „nu-ţi mai priesc”?

Corpul trece acum la o structură energetică nouă, mai înaltă ca vibraţie, care necesită un alt tip de hrană, si reacţionează în consecinţă dacă nu o primeşte.

Trebuie văzut că, în trecut, nivelul de conştiinţă al planetei era altul, şi de aceea încă mai erau permise anumite tipare alimentare sau de gândire. In prezent, tot ce nu este benefic organismului sau întregului şi tot ce creează discordanţe în câmpurile energetice din jur îşi fac simţit efectul aproape instantaneu, chiar dacă mulţi încă nu fac legătura între ceea ce aleg şi ceea ce experimentează.

Revenind la alimente, există o serie de produse care modifică vibraţia energetică (emisia energetică a corpului), coborându-i frecvenţa; această listă va fi în curând publicată.
 
Poate că si acesta e un sistem de credinţe limitative, dar, până când conexiunea minte-corp va fi perfectă si până când vom reusi să ne programăm corpurile astfel încât orice aliment să fie transformat în energie benefică si hrănitoare, este bine să ţinem cont de faptul că hrana este informaţie energetică si că, pe un anumit nivel, devenim ceea ce mâncăm.

Trebuie stiut că, dacă în 3D corpurile mai erau obişnuite si încă mai puteau susţine o alimentaţie densă, odată cu accesarea si menţinerea unei energii mai înalte de către o parte din planetă, aceste alimente nu mai sunt benefice pentru corpul tău.
 
Este adevărat că, până la un anumit punct, prin diverse practici si simboluri, energia hranei se poate transforma (vezi binecuvântările sau rugăciunile spuse în Ortodoxie...)...
 
CUPRINS:
 
OPTIMIZAREA DIETEI
Optimizarea dietei - hrană pentru toate corpurile    
Armonie în alimentaţie - acid versus alcalin    
Hrana ca mod de modificare a energiei proprii 
Yin si Yang în alimentaţie   
Util pentru raw vegani   
Ce este alimentaţia pranică?   

STĂPÂNIREA MINTII
Crearea unei VIEŢI mai bune   
Libertate versus joaca de-a Dumnezeu  

ONORAREA CORPULUI
Dăruieşte iubire corpului tău    
Efectele vindecătoare ale dansului    
Dansul meditativ - calea spre femeia din tine   
 
............

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0319 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.