Pasiune pentru constienta

Pasiune pentru constienta
-10%
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 255
Format: 14x20
Preț: 29,70 RON
33,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Pasiune pentru conștiență. Trăind deschis, trăind autentic. O nouă stare de conștiință - Marc Steinberg

 
... in era supraîncărcată de informații din zilele noastre, pentru a produce schimbări durabile e nevoie de mai multă conștiență, nu doar de cunoștințe. Cartea Pasiune pentru conștiență îți animă dorința înnăscută de conștiență și pasiunea pentru viață!
 
Printre temele abordate se numără trezirea conștienței, puterea cuvintelor, sexualitatea și atracția, spirit versus materie, autenticitatea și scopul vieții. Pasiune pentru conștiență constituie o imersiune sinceră, practică și edificatoare în natura ego-ului, a eului și a felului în care ne creăm viața.
 
Fragmente:
 
Despre a transforma inconştientul în conştient
 
► Intrebare: Ce am nevoie să fiu sau să fac pentru a fi conştient de ceea ce nu sunt conştient?
 
Marc: Este o întrebare excelentă. E un paradox. Cum poţi să devii conştient de ceva de care eşti inconştient? Cu siguranţă că are validitatea sa pentru oricine este interesat să-şi dezvolte conştiinţa şi să se trezească.
 
Nu există nimic care să poată fi făcut imediat. Nu poţi să faci imediat efortul de a fi conştient de ceva de care nu eşti conştient, pentru că nici măcar nu ştii de ce anume nu eşti conştient.
 
In orice caz, presupunerea că există lucruri de care nu sunt conştient este perfect acceptabilă. Şi ştiinţa evoluează, se dezvoltă şi progresează datorită presupunerilor bune. Aceasta este fundaţia ştiinţei pentru a fi capabilă să exploreze şi să facă experimente.
 
Dacă presupunem că există lucruri importante care trebuie să devină conştiente, ştiind că evident nu există un acces direct la lucrurile inconştiente, avem nevoie să recurgem la o mică stratagemă. Şi anume, să ne expunem la situdţii care au o mare probabilitate de a provoca inconştientul să devină conştient.
 
Prin aceasta vreau să spun orice situaţie care nu e familiară. De exemplu, dacă un bărbat intră într-un club de homosexuali şi nu a fost niciodată expus la mişcări, energii etc. caracteristice homosexualilor, acest fapt ar putea face să iasă la suprafaţă destul de multe lucruri inconştiente.
 
Sau, dacă sunt un amator de petreceri, de hip-hop, mereu la curent cu cea mai recentă modă, iar acum iau lecţii de vals clasic, acest fapt ar putea provoca să iasă la suprafaţă chestii inconştiente.
 
lată un alt exemplu: de obicei sunt atras de blonde, iar acum mă orientez spre brunete. Prin urmare, orice lucru care nu este familiar are potenţialul de a face să iasă la suprafaţă lucruri inconştiente.
 
De asemenea, orice formă de instruire, seminare şi procese cu caracter transformator oferă o ocazie excelentă de a deveni conştient de lucruri de care nu ai fost conştient.
 
Dacă eşti familiarizat cu filosofia umbrei, a lui Carl Gustav Jung, cu siguranţă că este total logic să îţi cauţi în mod activ umbra, alegând în mod deliberat medii ale umbrei pe care de obicei tinzi să le eviţi. Iar prin expunerea ta la acele medii îţi provoci inconştientul să se dezvăluie.
 
Dacă sunt un tip ordonat şi mă expun intenţionat la dezordine, pot să iasă la suprafaţă nişte lucruri. Sau, invers, dacă sunt o persoană dezordonată şi iau contact cu un mediu în care există ordine desăvârşită, acest fapt ar putea declanşa dezvăluirea unor lucruri inconştiente...
 
 
CUPRINS:
 
Nota autorului 
 
Prefaţă 
 
Partea I
Pasiune pentru conştientizare
 
Partea a II-a
Conversaţii cu Marc Steinberg
 
Despre autor

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0595 sec