Pe val - Angie Thomas
44,10 RON
49,00 RON (-10%)

Pe val - Angie Thomas

Pe val - Angie Thomas
-10%
Preț: 44,10 RON
49,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-0799-5
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 464
Format: 13x20

DESCRIERE

Pe val - Angie Thomas

 
...în seara asta s-ar putea să fiu nevoită să fac praf pe cineva.
 
Se prea poate să fie vorba despre cineva pe care îl ştiu. S-ar putea să fie un necunoscut. E posibil să fie cineva care nu a mai intrat niciodată până acum într-un duel. Sau poate că dau peste un expert în chestia asta. Nu contează câte poante o să livreze în rime sau cât de cool au flow-ul. Va trebui să-i lichidez.
 
Mai întâi, trebuie să primesc un telefon. Ca să fiu apelată, trebuie să ies dracului afară de la ora domnişoarei Murray.
 
Cea mai mare parte din ecranul laptopului meu e plină cu întrebări cu mai multe variante de răspuns, dar şi cu ceasul. Ceasul e de bază. După ceas, mai sunt zece minute până la ora patru şi jumătate şi, după mătuşa Pooh, care ştie pe cineva care ştie pe altcineva, DJ Hype sună între patru şi jumătate şi cinci şi jumătate. Mă jur că dacă îl ratez o să...
 
N-o să fac nici pe dracu', pentru că domnişoara Murray mi-a luat telefonul şi cu domnişoara Murray nu-i de glumit.
 
Nu îi zăresc decât creştetul capului, cu părul strâns în zeci de codiţe. Restul persoanei sale e ascuns în spatele cărţii ei, semnate de Nikki Giovanni1. Din când în când, scoate câte un „Mmm", la vreun vers, exact aşa cum face şi bunica mea în timpul slujbei. Poezia e religia domnişoarei Murray.

Toată lumea s-a cărat din Şcoala de Arte Midtown, de aproape o oră. Nu am rămas decât noi, ăştia din clasa a unsprezecea, ai căror părinţi sau tutori ne-au înscris la pregătirea pentru ACT2.
 
Asta nu îţi garantează că o să scoţi treizeci şi şase de puncte, dar Jay zice că ar fi bine să iau cât mai mult, pentru că ea „le-a plătit ăstora cât o factură la lumină" pentru cursul ăsta. în fiecare marţi şi joi după-amiază, mă târăsc cu de-a sila în clasă şi îi predau telefonul meu domnişoarei Murray.

De obicei, nu mă deranjează să stau o oră încheiată fără să ştiu ce-a mai postat preşedintele pe Twitter. Sau fără să primesc mesaje de la Sonny şi Malik (uneori despre ce rahat a mai scris preşedintele pe Twitter). Astăzi însă vreau să mă duc la catedră, să-mi iau telefonul din grămadă şi să o tai de aici în viteză.

— Pst, Brianna, îmi şopteşte cineva, în spatele meu stă Malik şi, din spatele lui, Sonny îmi mimează din buze: A apărut ceva?...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0313 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.