Perfecționistele - Sara Shepard

Perfecționistele - Sara Shepard
-10%
Preț: 31,41 RON
34,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067936360
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 288
Format: 13x20

DESCRIERE

Perfecționistele - Sara Shepard

... aflata pe terenul de fotbal al liceului Beacon Heights, Caitlin Martell‑Lewis se legăna de pe un picior pe altul. Peluza îngrijită părea de un verde intens în comparație cu norii fumurii și pufoși de după‑amiază, care pluteau la joasă înălțime.
 
Era ca și când blânda căldură de toamnă ar fi fost înlăturată peste noapte, lăsând în urmă o umezeală rece, care‑i trecea prin pantalonii de încălzire. Caitlin inspiră mirosul ierbii proaspăt tăiate și al ploii care se apropia; erau mirosurile jocului de fotbal.
 
— În regulă, va trebui să insistăm cu ofensiva! spuse Caitlin în timp ce își freca mâinile. Megan și Gina, voi două ocupați mijlocul terenului! Shannon, Sujatha, Katie și Dora, voi jucați în apărare! Va trebui să fiți pregătite de acțiune. Noi, restul, vom fi atacanți.
 
— O să‑i strivim pe băieți! Katie O᾽Malley se uită urât la echipa adversară: echipa masculină de fotbal din Beacon. Se juca meciul de baraj dintre băieți și fete.
 
Antrenorul băieților, Marcus, și antrenoarea fetelor, Leah – care, din întâmplare, erau soț și soție –, se plimbau pe margine, în hanorace identice, maronii cu alb. Caitlin îi aruncă antre‑ noarei o privire scurtă și se uită din nou la echipa ei...
 
............
 
... ea și Josh erau împreună dintotdeauna. Părinții lor fuseseră cei mai buni prieteni din facultate; se invitaseră la nuntă și se mutaseră în Beacon Heights în același timp.
 
Sibyl și Mary Ann, cele două mame ale lui Caitlin, o adoptaseră din Coreea în același an în care Michelle Friday îl născuse pe Josh și, întorcându‑se la Seoul după câțiva ani ca să‑l adopte pe fratele lui Caitlin, Taylor, o lăsaseră cu familia Friday preț de două luni.
 
În ambele case existau fotografii înrămate cu Caitlin și Josh, care se țineau de mână pe terenul de joacă sau erau roșii la față și plângeau într‑un mall, în poala lui Moș Crăciun.
 
Fuseseră și câteva în care făceau baie împreună, mici fiind, dar acelea fuseseră interzise de Josh și de Caitlin, pe motiv că erau din cale afară de ciudate.
 
De‑a lungul anilor, soții Martell‑Lewis și Friday își petrecuseră vacanțele împreună, organizaseră nopți în care se distraseră cu jocuri de societate, făcuseră grătare sâmbătă seara și stătuseră mereu în tribune la meciurile lui Caitlin și ale lui Josh...
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0457 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.