Pervazul lui Dumnezeu (Ana Barton)

Pervazul lui Dumnezeu (Ana Barton)
-10%
Preț: 24,30 RON
27,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 252
Format: 13x20
Categoria: Literatura

DESCRIERE

Pervazul lui Dumnezeu (Ana Barton)

 
... si uite cum iese din casă un bărbat fără vârstă, putea foarte bine să aibă cincisprezece ani, dar şi şaptezeci, înmulţit cu oricât, îmbrăcat în blugi, cu o cămaşă roşie, din mătase naturală, cu ghete sport în picioare.
 
Stătea-n cerdac şi se uita la ea, nou-venita. „Bun, acum e momentul să m-arunc la pământ“, se gândi femeia, „uită-te şi tu cum mi se-arată, să mă mustre pentru c-am venit îmbrăcată aşa, dar n-am vrut, mă culcasem în cămaşă de noapte, habar n-am cum am ajuns aici în halul ăsta“.
 
Înfricoşată, a căzut în genunchi, iar de-acolo s-a-ntins cruce, pe iarbă. Dumnezeu a coborât scările cerdacului, s- a uitat un pic la unul dintre leandri, care se uscase pe partea cu răsăritul, a clătinat încet din cap şi s-a dus către femeia moartă de moarte, dar mai mult de frică.
 
Când a ajuns în faţa ei, s-a oprit. Femeia a simţit un curaj nebun în frunte şi-a ridicat capul. Dumnezeu avea ghete purtate.
 
S-a gândit că morţii înnebunesc de groaza con ştientizării c-au murit şi nu mai au scăpare şi de-aia le trec prin cap tot felul de prostii. Una-n plus nu mai conta. Şi s-a ridicat din iarbă, în picioare, în faţa lui Dumnezeu...
 
 
DIN CUPRINS:
 
Tată cu Petru
Regăsire
Unchiu’ Petre
Copil cu prunc
Omul care trăia cu apă
Plăpumească
Niculina
Blues răspopit
Nu mai sula, bre!
Paulică
Lidia
Decoraţiuni interioare
Dare
Omul din vremea lui
28 de zile 
 
.........
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0307 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.