Pisicile razboinice. O cale primejdioasa, volumul 5

Pisicile razboinice. O cale primejdioasa, volumul 5
Preț: 34,90 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 351
Format: 13x20

DESCRIERE

Pisicile razboinice. O cale primejdioasa, volumul 5 - Erin Hunter

 
... a fost primul care a sărit jos, aproape de un morman de bușteni ce se afla în mijlocul domeniului. Lovind pământul, labele lui au ridicat un norișor de funingine și praf.
 
Restul haitei l-a urmat, un șir de trupuri zvelte negre-maronii.
 
— Haita vine! Haita vine! au lătrat ei. Liderul haitei a început să pășească agitat de-a lungul gardului ce îi despărțea de pădure.
 
Dincolo de gard, trunchiuri arse de copaci se sprijineau unele de altele, căzute, sau zăceau întinse pe iarbă. Mai departe, o barieră de copaci neatinși de foc stătea parcă de veghe, iar frunzele foșneau în vânt.
 
Dinspre întunericul ce înconjura copacii pluteau către câini miresme ademenitoare. S-au încordat. Acolo, în pădurea plină de pradă, haita ar fi putut alerga în voie.
 
Acolo nu erau Oameni care să-i țină în lanțuri sau să le dea porunci. Puteau mânca de câte ori voiau, fiind cei mai puternici și cei mai sălbatici din pădure.
 
— Liberă! a lătrat liderul haitei. Haita liberă! Liberă imediat! S-a apropiat de gard și și-a lipit botul de plasa din metal, trăgând în piept miresmele pădurii. Multe dintre mirosurile acelea îi erau străine, dar pe unul dintre ele l-a recunoscut...
 
 
DIN CUPRINS:
 
clanul tunetului
 
LIDER Stea Albastră – pisică gri-albăstruie, cu nuanțe argintii în jurul botului.
 
SECUND Inimă de Foc – motan roșcat, chipeș. Ucenic, Labă de Nor
 
PISICĂ-VRACI Blană Fumurie – pisică cenușiu-închis.
 
RĂZBOINICI (motani și pisici fără pui)
Vifor Alb – motan mare, alb.
Ucenic, Labă Luminoasă
Dungă Neagră – motan dungat, cu blană scurtă gri și neagră.
Ucenic, Labă de Frunză
Coadă Lungă – motan cu blana dungată, spălăcită, cu dungi negre.
Ucenic, Labă Iute Blană de Șoarece – pisică mică, maronie. Ucenic, Labă Ascuțită Blană de Ferigă – motan cafeniu-deschis. Blană Pământie – motan dungat, cafeniu. Ucenic, Labă de Cenușă Furtună de Nisip – pisică roșcată, spălăcită. UCENICI (mai mari de șase luni, pregătiți să devină războinici) Labă Iute – motan cu blana alb-negru. Labă de Nor – motan cu blana lungă, albă...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0349 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.