Pisicile Razboinice, volumul 10 - Stralucirea stelelor

Pisicile Razboinice, volumul 10 - Stralucirea stelelor
-10%
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 240
Format: 13x20
Preț: 26,91 RON
29,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Pisicile Razboinice, volumul 10 - Stralucirea stelelor (Erin Hunter)

 
... locul ales este un iaz de forma lunii pline, înconjurat de dealuri împădurite și de povârnișuri stâncoase. Aici, toate clanurile vor găsi de mâncare, chiar și iarna. Trebuie doar să învețe să vâneze în acest ținut, prinzând pește din lac sau căutându-și prada pe dealuri și în apropierea apei.
 
Noul teritoriu va deveni însă cu adevărat casa lor numai atunci când vor găsi o nouă Piatră a Lunii, un loc de întâlnire cu spiritele strămoșilor războinici. Mai mult ca niciodată, pisicile războinice au nevoie de călăuzirea Clanului Stelelor...
 
Din carte:
 
... Gheară de Mărăcine se tot foia in frunzele uscate. O creangă îl înţepa în coaste, dar nu asta îl trezise. Nu se putea obişnui să doarmă singur, fără căldura corpului lui Zbor de Veveriţă lângă el. Bănuia că ea adormise lângă Blană de Cenuşă, dar nu era sigur. în mod cert, nu se afla în apropierea lui.
 
A simţit încă o împunsătură în coastă. Gheară de Mărăcine a privit în sus, somnoros, şi a constatat că nu era o creangă, ci o labă. Faţă de Copac stătea deasupra lui şi îl împungea.
 
— Unde e Stea de Foc? a întrebat pisica-vraci a Clanului Vântului.
 
Gheară de Mărăcine s-a ridicat, căscând. Deasupra capului său, cerul începuse să se lumineze.
 
— Majoritatea Clanului Tunetului se afla acolo, sub copaci.
 
— Găseşte-l, te rogi Vocea lui Faţă de Copac părea sfârşită - motanul era epuizat şi teribil de trist. Stea Inaltă a cerut să il vadă.
 
Gheară de Mărăcine ştia că liderul Clanului Vântului era pe cale de a-şi pierde şi ultima viaţă.
 
— Il aduc imediat, a promis el.
 
— Mulţumesc. Suntem sub tufişul acela de orz sălbatic, i-a arătat Faţă de Copac cu coada. Trebuie să îi găsesc pe Mustăcioară, a mai spus el şi a fugit.
 
Gheară de Mărăcine a pornit în salturi către războinicii Clanului Tunetului aflaţi cel mai aproape. Stea înalta era cel mai bătrân dintre lideri, iar moartea sa ar fi fost o pierdere pentru toate clanurile, nu doar pentru Clanul Vântului.
 
Pret de câteva secunde, s-a simţit cuprins de disperare la gândul că nu avea să-l găsească pe Stea de Foc în lumina slabă a zorilor, dar l-a zărit spălându-se împreună cu Furtuna de Nisip, lângă buturugă.
 
— Stea de Foc, Faţă de Copac a spus că Stea Inaltă doreşte să te vadă! a mieunat Gheară de Mărăcine, alergând spre ei.
 
Stea de Foc s-a ridicat fi a aruncat o privire rapidă spre Furtună de Nisip.
 
— Vin imediat, a răspuns el,
 
— Crezi că Faţă de Copac are nevoie de ajutor? a în-
 
trebat pisica. Blană Fumurie tocmai a fost pe aici. Spune-i lui Faţă de Copac să trimită o pisică să o cheme, dacă are nevoie de ea...
 
 

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0654 sec