Pisicile Războinice, volumul 16. Eclipsa - Puterea celor trei

Pisicile Războinice, volumul 16. Eclipsa - Puterea celor trei
-15%
ISBN: 978-606-796-061-7
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 384
Format: 13x20
Preț: 29,66 RON
34,90 RON (-15,01%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

... pădurea strălucea în lumina puternică a soarelui, iar tufișurile mișunau de pradă. Sub un frasin, un motan negru se întindea, lăsând soarele ce se strecura pieziș printre ramuri să-i scalde pântecul.
 
Se lingea pe piept, torcând și frământând pământul cu labele, de plăcere. Dintr-odată, o pisică tricoloră a țâșnit dintr-un tufiș, trecând ca vântul prin dreptul lui. Motanul s-a rostogolit pe o parte și a strigat după ea:
 
— Șoarece?
 
— Pe cale să devină vânat! a răspuns pisica tricoloră. S-a năpustit printr-un zid de ferigi și a dispărut în verdeață, vânturându-și coada cu vârf alb. Dincolo de ferigi, pădurea cobora într-o poiană înverzită.
 
La poalele ei, o pisică de un cenușiu-închis se scărpina lângă o căpușă înfiptă la baza cozii. Mârâind cu jumătate de gură în timp ce trăgea de insecta dolofană, s-a oprit și a ridicat privirea spre povârniș. Ferigile de pe creastă fremătau.
 
— Te-am prins! a răsunat un mieunat victorios.
 
Apoi ferigile au fremătat din nou, mai puternic decât înainte, iar pisica tricoloră și-a făcut apariția cu un șoarece atârnat în fălci. A clipit spre pisica cenușie.
 
— Bună, Colț Galben!
 
— Bună dimineața, Frunză Ruginie! i-a răspuns Colț Galben. E o zi bună pentru vânătoare.
 
— Aici vânătoarea merge întotdeauna bine. Cu o mișcare din cap, Frunză Ruginie a azvârlit vânatul la picioarele lui Colț Galben, înainte să coboare și ea după el.
 
Pisica-vraci a adulmecat prada și a sărit îndărăt. Și-a frecat laba de botul lat și turtit când umbra întunecată a unui purice i-a trecut peste nas.
 
— Am crezut că nu sunt purici pe terenurile astea de vânătoare!
 
— Probabil i-ai adus cu tine. Frunză Ruginie a mijit ochii la blana încâlcită a lui Colț Galben. Când ai să înveți să te îngrijești?
 
S-a aplecat și a început să lingă un ghemotoc mare de blană de pe umărul tovarășei sale de clan... 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0538 sec