Pisicile Razboinice, volumul 17. Umbre Adânci - Erin Hunter

Pisicile Razboinice, volumul 17. Umbre Adânci - Erin Hunter
-10%
Preț: 31,41 RON
34,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-796-068-6
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 384
Format: 13x20

DESCRIERE

Pisicile Razboinice, volumul 17. Umbre Adânci - Erin Hunter
 
... vântul sufla cu putere peste ținutul mlăștinos și pustiu, aducând cu el rafale de ploaie. Iarba aspră mustea de apă, iar râul își ieșise din matcă, formând un iaz întins, pe suprafața căruia stropii de ploaie căzuți se preschimbau în bulbuci. La marginea iazului stătea ghemuită o bătrână femelă-viezure; părea nepăsătoare față de vântul și de ploaia reci ca gheața.
 
A stat mult timp cu privirea ațintită spre iaz, de parcă ar fi văzut ceva oglindindu-se în apă, dincolo de reflexia frântă a unui nor plumburiu; apoi a ridicat capul și s-a uitat în jur.
 
— Am sosit, a anunțat ea.
 
Din spatele unor stânci s-a ivit o pisică neagră. Părea doar o umbră la picioarele căreia pâlpâia lumina stelelor. Era urmată de un motan gri-argintiu, ai cărui ochi verzi s-au deschis larg atunci când el s-a apropiat de viezure. Lumina stelelor, care scânteia în jurul lui, îl făcea să pară întrupat din ploaie.
 
— De ce suntem aici?
 
Vocea motanului argintiu era răgușită, de parcă n-ar mai fi vorbit de multă vreme.
 
— Într-o zi ca asta, ar trebui să stăm încolăciți într-un culcuș cald.
 
— Așa e, Râu, a mieunat pisica neagră. Cine a avut ideea să ne scoată afară pe o asemenea vreme?
 
— Eu! Din spatele unui tufiș de orz sălbatic a apărut un motan roșcat, cu umerii lați și cu labele albe. În ochii săi de culoarea chihlimbarului se reflecta lumina stelelor, însă el părea tot atât de imaterial precum o flacără.
 
— Așa cum știi prea bine, Umbră, trebuie neapărat să ne întâlnim. Umbră a pufnit...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0297 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.