Pisicile Războinice, volumul 19. Al Patrulea Ucenic - Erin Hunter

Pisicile Războinice, volumul 19. Al Patrulea Ucenic - Erin Hunter
Preț: 34,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-796-022-8
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 336
Format: 13x20

DESCRIERE

Pisicile Războinice, volumul 19. Al Patrulea Ucenic - Erin Hunter

 
... apa se revărsa peste buza stâncii, conturând un arc și rostogolindu-se zgomotos în prăpastie. Foarte departe, jos, spumega și se transforma într-un iaz. Razele soarelui aflat la apus creau o puzderie de curcubeie captive în stropi.
 
Trei pisici ședeau pe marginea râului, în amonte de cascadă, și priveau cum se apropia o a patra pisică, călcând delicat pe mușchiul care acoperea malul. Lumina stelelor îi scânteia pe labe și îi învăluia blana cenușiu-albastră într-o ceață strălucitoare.
 
Nou-venita s-a oprit și a privit pisicile care așteptau, fixându-le cu ochii ei albaștri, ca de gheață.
 
— Pentru numele tuturor clanurilor, de ce ați ales să ne întâlnim aici? a întrebat ea, scuturându-și iritată labele. Este prea umed și e atâta gălăgie, că nu-mi aud nici gândurile. O altă pisică, a cărei blană era cenușie și neîngrijită, s-a ridicat.
 
— Nu te mai plânge atâta, Stea Albastră! Am ales locul acesta tocmai pentru că este umed și zgomotos...
 
...
 
... credeți că este o idee bună ca niște pisici din clanuri să fie mai puternice decât stelele? a spus Stea Albastră, privind fiecare pisică pe rând. Mai puternice decât noi, strămoșii lor războinici?
 
A fluturat din coadă, arătând parcă spre tovarășii ei din Clanul Stelelor, care se aflau în alte părți ale frumoasei păduri pline de pradă. Ce s-ar întâmpla cu pisicile din Clanul Tunetului, dacă...
 
— Trebuie să ai un pic de încredere, Stea Albastră, a întrerupt-o Inimă de Leu, cu blândețe. Sunt pisici bune și loiale.
 
— Asta am crezut și despre Frunză de Laur! i-a întors-o Stea Albastră.
 
— Nu ne vom mai înșela, a mieunat Colț Galben. Indiferent de unde a venit profeția, trebuie să avem încredere în ea. Și trebuie să avem încredere în tovarășii noștri de clan de lângă lac.
 
Frunză Ruginie a deschis fălcile, dorind să vorbească, dar s-a întors brusc, când a auzit o altă pisică strecurându-se prin tufișuri, la distanță de câteva lungimi de vulpe în amonte. O pisică argintie a ieșit la lumină și a pornit în goană spre ele, învăluită în lumina stelelor...
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0426 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.