Pisicuta fermecata. Aventuri la scoala - Sue Bentley

Pisicuta fermecata. Aventuri la scoala - Sue Bentley
Anul publicării: 2018
Pagini: 128
Preț: 20,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Pisicuta fermecata. Aventuri la scoala - Sue Bentley

 
Abi tocmai si-a ocupat camera in caminul scolii cu internat la care va invata de acum incolo, cand Keera, o colega mai mare, ii cere cu aroganta sa se mute. Nu e o primire prea placuta... iar gesturile rautacioase nu se opresc aici. Fetita are insa norocul sa-l intalneasca pe Flame, pisoiul fermecat, care o ajuta sa-i dea Keerei o lectie. Dar cum se va descurca Abi dupa plecarea lui? 

PRIMA MEA LECTURA

Aceasta colectie este dedicata tinerilor cititori pasionati de lectura. Textele ilustrate si adaptate la nivelul de intelegere al copiilor de varsta scolara ofera o lectura accesibila si antrenanta, cu ajutorul careia pot fi exersate fara niciun fel de dificultate abilitatile de citire.

SERIA VERDE

Ilustratia color si textul de dimensiuni reduse ii incurajeaza pe copiii  care incep sa citeasca singuri. Povestiri amuzante, din literatura contemporana.

SERIA V1OLET

Naratiunea impartita pe capitole si ilustratia alb-negru ofera o lectura atractiva celor care incep sa citeasca fluent. Povestiri amuzante, serii cu animalute, din Iiteratura contemporana.

SERIA RUBIN

Naratiune cu un nivel de complexitate mai ridicat, din literatura moderna si contemporana. Romane de mici dimensiuni, pentru pasionatii de lectura.

CARTILE CARE TE CONVING SA CITESTI!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0673 sec