Politici publice de mediu 2012

Politici publice de mediu 2012
Preț: 29,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 973-127-778-3
Anul publicării: 2012
Pagini: 290
Format: 14,5x20,5

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

....''Politici publice de mediu 2012'' ...Politicile publice de mediu s-au afirmat şi aplicat începând din ultima jumătate a secolului trecut, ca expresie şi preocupare referitoare la caracterul limitat al resurselor naturale şi efectele nefaste ale poluării, rezultată din producerea şi consumul de bunuri. Conexate treptat la politicile economice, sociale şi culturale, într-o ecuaţie denumită generic dezvoltarea durabilă, şi exprimate în formule juridice adecvate, ele se articulează la nivel naţional, al UE şi internaţional într-un sistem propriu, cu caracter inconfundabil, rezultând un vector important de acţiune spre soluţionarea problemelor mediului. Panoplia de instrumente utilizate - de natură administrativ-reglementară, economică şi privind responsabilitatea socială - le asigură eficacitatea necesară, iar studiul lor devine obligatoriu pentru specialistul din diverse domenii cu impact ecologic. CUPRINS: Cuvant inainte Introducere Capitolul 1 Principiile politicilor publice ecologice Capitolul 2 Instrumente de aplicare a politicilor publice ecologice Autor: Mircea Dutu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0390 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.