Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio - Raluca Kisescu

Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio - Raluca Kisescu
-10%
Preț: 40,50 RON
45,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0597-5
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 240
Format: 13x20
Categoria: Diverse

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio - Raluca Kisescu

 
Martie 2014 – noiembrie 2014
 
În fine, din 1999 trecuseră aproape cincisprezece ani pe care îi petrecuse – cu excepțiile de rigoare – fără să se plictisească. Excepțiilor mărunte, adunate în timp, li se adăuga marea excepție a ultimilor doi ani care o duceau cu gândul la scena obsesiv‑repetitivă în care actrița din Hong Kong se aprovi‑ziona cu noodles.
 
Era in the mood for change mai mult decât la nivelul de plângeri și comentarii în spațiul de fumat sau după ședințe. Era o realitate pe care o explora. De altfel, dacă dau timpul înapoi, îmi amintesc că m‑a întrebat la una dintre ultimele lansări de produs la care a participat cum este viața mea de freelancer.
 
Plecasem din trustul unde lucrasem aproape opt ani și eram pe cont propriu. Mi‑a pus multe întrebări, ba chiar mi‑a împărtășit ideea cu care cocheta de ceva timp, și anume să lase companiile mari pentru ceva mic și personal.
 
Eu am sfătuit‑o să rămână regina care era. Efortul din spatele acelui ceva mic și personal nu merita trocul, cel puțin nu pentru mine. Dar ea voia să vadă apusul în cele mai spectaculoase culori...
 
S‑a dus, nu foarte convinsă, la un interviu în străinătate. Fusese „vânată“, așa că a trebuit să se mobilizeze să își actualizeze un CV după mai bine de zece ani. Circulă o cutumă în rândul corporatiștilor cum că, dacă ai un CV sau profil updatat pe LinkedIn, este un semn clar că ești deschis la provocări.
 
A folosit dinadins această expresie ponosită, în speranța că în colecția sezonului HR de primăvară/vară 2021 va dispărea. Raluca nu era de acord ca în 2021 să existe astfel de temeri.
 
Sunt similare cu suspiciunea că un bărbat care se parfumează zilnic are o amantă. La câte oferte îți aduc e‑mail marketingul, Google AdWords sau Facebook ads este aproape imposibil să nu fii metrosexual...
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0359 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.