Povestea veveritei Castanica - Teama de separare - intoarcerea parintelui la locul de munca - Colectia ABC-ul povestilor terapeutice

Povestea veveritei Castanica - Teama de separare - intoarcerea parintelui la locul de munca - Colectia ABC-ul povestilor terapeutice
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 32
Categoria: Parinti - copii
Preț: 15,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Povestea veveritei Castanica - Teama de separare - intoarcerea parintelui la locul de munca - Colectia ABC-ul povestilor terapeutice (Adriana Mitu)

 
Teama de separare apare in jurul varstei de sase-noua luni si poate dura chiar pana la varsta de 12 ani. Odata cu mersul la gradinta, teama de separe a copilului de parinte, in special fata de persoana care l-a avut pana atunci in grija intreaga zi, creste in intesitate.

 "Povestea Veveritei Castanica" prezinta modul in care copiii reactioneaza in momentul in care pleaca la gradinita sau parintii se intorc la serviciu si calea prin care pot accepta si se pot obisnui cu aceasta situatie, fara ca relatia parinte-copil sa fie afectata. 

Prin intermediul povestilor si jocurilor reusim sa ne conectam cu cei mici, iar mesajul ajunge cu mai multa usurinta la urechile si in sufletele lor.

Povestea si jocurile devin o punte de legatura intre nevoia parintelui sau a dascalului de a-l sprijini si educa pe copil si nevoia copilului de a se simti conectat pentru a invata lucruri noi sau pentru a depasi anumite situatii (temeri, lipsa increderii in sine, capacitatea de a empatiza, asumarea responsabilitatii, gestionarea emotiilor puternice si altele).

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1004 sec