Primul ajutor pentru sugari și copii - Vivien J. Armstrong

Primul ajutor pentru sugari și copii - Vivien J. Armstrong
Preț: 59,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-587-599-9
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 128
Format: 18X24
Categoria: Ghiduri medicale

DESCRIERE

Primul ajutor pentru sugari și copii - Vivien J. Armstrong

 
... această carte a fost creată în principal pentru părinţi, dar şi pentru alte persoane - bunici, învăţători, îngrijitori, lideri ai grupurilor de joacă şi babysitteri -care au grijă de sugari şi de copii în mod regulat sau ocazional.
 
Conţinutul a fost stabilit într-o manieră clară şi logică, iar informaţiile au fost prezentate sub formă ilustrată, folosind cuvinte şi legende simple pentru a le face uşor de urmărit şi de înţeles. Sfaturile de prim ajutor pot fi folosite pentru a trata orice copil până la pubertate şi urmează ghidurile clinice cele mai recente la momentul publicaţiei.
 
Prin natura lor, urgenţele sunt evenimente neaşteptate şi pot fi foarte înspăimântătoare şi stresante pentru oricine îngrijeşte un copil. Această carte vă va fi de folos pentru a deprinde diferite aptitudini practice utile în faţa unei serii de urgenţe care necesită prim ajutor şi accidente comune, crescându-vă încrederea şi asigurându-vă că veţi reacţiona în cel mai bun mod.
 
Cu cât sunteţi mai calm, cu atât va fi mai eficient ajutorul dumneavoastră, şi ascultând şi vorbind cu copilul, veţi putea lua cea mai bună decizie pentru ambii, ameliorând mult rezultatul.
 
în plus, la finalul cărţii există referinţe. O secţiune despre trusa de prim ajutor şi tehnicile de bandajare listează, de asemenea, obiecte utile de avut în casă şi cum să le folosiţi. Paginile despre siguranţa domiciliului subliniază posibile zone periculoase din casă şi cum să le amenajaţi pentru a minimiza riscul de accidente...
 
DIN CUPRINS:
 
Introducere

Cum să folosiţi această carte
Acţiunea în caz de urgenţă 
Focul 
Electrocutarea
Incidente în apă
Verificarea semnelor vitale
Starea de inconştienţă 
Starea de inconştienţă
Sugarul inconştient
RCP: sugar
Copilul inconştient
RCP: la copil
Poziţia de siguranţă 
... 
...
 

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Ghiduri medicale - Cele mai comentate cărți

Created in 0.0333 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.