Primul profesor de Pian - Caietul I si caietul II - Set Carl Czerny

Primul profesor de Pian - Caietul I si caietul II - Set Carl Czerny
Preț: 36,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 52 + 60
Categoria: Muzica

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Primul profesor de Pian - Caietul I si caietul II - Set Carl Czerny

 
Erster Lehrmeister (Primul profesor de pian) op. 599 este dedicat incepatorilor in cunoasterea tainelor pianisticii. Exercitiile (Übungen) sunt ordonate gradual, in functie de dificultate si grupate in doua Caiete, structurate fiecare in capitole ce trateaza probleme specifice. Primul Caiet cuprinde opt capitole, iar al doilea, doua. Prezenta editie este alcatuita din cele doua Caiete, care impart sirul exercitiilor din Primul profesor de pian op. 599 de Carl Czerny asa cum apare specificat si in editia Peters, aceasta cuprinzand, insa, intr-un singur volum, ambele Caiete ( I: numerele 1 – 57 si II: numerele 58 – 100). Am optat pentru tiparirea a doua Caiete separate cu gandul la greutatea ghiozdanului pe care il poarta pe spate un copil, in clasele primare. Este recomandabil, insa, ca cel care a parcurs primul Caiet sa continue studiulacestei lucrari celebre in istoria pedagogiei pianistice si sa-l  parcurga si pe cel de-al doilea, din care poate obtine cunostinte noi, multe si foarte valoroase, atat din punct de vedere tehnic pianistic, cat si muzical si artistic

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0368 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.