Printul Spinilor - Mark Lawrence

Printul Spinilor - Mark Lawrence
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 336
Format: 14x20
Preț: 40,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Printul Spinilor - Mark Lawrence 

 
Cândva odraslă regală privilegiată, crescută de o mamă iubitoare, Jorg Ancrath a devenit Prinţul Spinilor, un adolescent fermecător şi imoral, care conduce o bandă de proscrişi brutali. Lumea este în haos, violenţa abundă, coşmarurile răsar la fiecare pas.
 
Trecutul dur al lui Jorg l-a făcut să nu se mai teamă de niciun om, fie el viu sau mort. Totuşi mai există ceva care-l înspăimântă…
 
Reîntors la castelul tatălui său pentru a-şi revendica moştenirea, Jorg trebuie să se confrunte cu orori din copilărie şi să-şi croiască viitorul împotriva tuturor...
 
Din carte:
 
... cârâia ca o bufniţă în hambar: mă dureau urechile de la ţipetele ei. Ailaltă, mai mare, mi-a plăcut mai mult. A fost destul dc tăcută.
 
Atât de tăcută încât a trebuit s-o înghiontesc de câteva ori, să văd dacă nu cumva a murit de frică. Dar nu cred să fi fost vreuna dintre efe tăcută cand flăcările le-au ajuns...
 
Gemt mă ajungea călare din urmă, întrerupându-mă din visare.
 
— Oamenii Baronului or să vadă fumul de la douăj’ de kilometri. Nu trebuia să-i dai foc.
 
A clătinat din cap, scuturându-şi idioţenia de coamă blondă într-o parte şi-n alta.
 
Nu trebuiai I s-a alăturat şi cretinul de frate-său, stri-, gând în urma noastră de pe murgul lui bătrân.
 
Il lăsam să călărească murgul, cu cotiga prinsă la spate., Calul nu părăsea niciodată poteca. Murgul era mai inteligeut decât Maical.
 
Lui Gemt îi plăcea să pună lucrurile iu evidenţă. ''Nu trebuia să arunci leşurile în fântâna, acu' osă ni se facă sete.“ „Nu trebuia să-l omori pe popă, acu’ o să avem ghinion" „Dacă o luam mai uşurel, acu’ am fi luat o recompensă de la Baronul Kennick."
 
Aveam aşa o poftă să înfig cuţitul în beregata lui, că abia mă mai abţineam. Acolo, pe loc. Să mă aplec doar puţin şi să-l vâr în gâtul lui „Cum? Ce-ai zis, frate Gemt? Gâl, gâl? Nu trebuia să-ţi tai guşa?" 
 
— Oh, nu! am răcnit deodată, ca un apucat. Repede, Frate Rikey, mergi de te pişa pe Mabberton. Tre’ să stingem focul ăla repejor.
 
— Oamenii Baronului or să-l vadă, a repetat Gemt cu încăpăţânare, roşu tot la faţă.
 
Se făcea roşu ca sfecla dacă îl înfruntai. Iar faţa aia roşie mă făcea să vreau şi mai mult să-l căsăpesc. Cu toate astea, n-o făceam. Când eşti conducător, ai responsabilităţi. Altfel pe cinezi mai conduce?!...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0823 sec