Prizonierul, o poveste despre iertare, eliberare si iubire

Prizonierul, o poveste despre iertare, eliberare si iubire
-15%
Preț: 28,05 RON
33,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 128
Format: 13x20

DESCRIERE

Prizonierul, o poveste despre iertare, eliberare si iubire - Anand Dílvar
 

... trezeşte-te, frate! Trezeşte-te, surioară! Asta e viaţa! Viaţa nu este ceea ce se întâmplă atunci când toate planurile tale merg strună sau atunci când ai în sfârşit acel lucru pe care îl doreşti cu ardoare. Viaţa este ceea ce se întâmplă în acest moment.

 

Viaţa ta în acest moment eşti tu citind acest paragraf, oriunde ai fi şi în circumstanţele care te înconjoară în această clipă. Chiar în acest moment inima ta pompează sânge către toate celulele din corpul tău, iar plămânii tăi se asigură că oxigenul ajunge acolo unde trebuie să fie.

 

Chiar acum, ceva ce nu înţelegem te ţine în viaţă şi îţi permite să vezi, să gândeşti, să te exprimi, să te mişti, să râzi şi chiar să plângi dacă îţi doreşti!


Nu lua viaţa ca pe ceva ce ţi se cuvine. Nu te obişnui cu faptul de a te trezi în fiecare zi şi de a te plictisi, de a fi arţăgos sau îngrijorat. Deschide ochii şi mulţumeşte pentru miracolul pe care-l poţi vedea.

 

Mulţumeşte pentru posibilitatea de a auzi păsările cântând sau copiii râzând. Pune-ţi mâinile pe piept şi simte-ţi inima bătând cu putere şi spunându-ţi:

 

    — Eşti viu, eşti viu, eşti viu.

 

    Ştiu că viaţa nu este perfectă şi că e plină de situaţii dificile. Poate aşa trebuie să fie. Poate de aceea ţi-au fost oferite toate instrumentele de care ai nevoie pentru a face faţă: lacrimi pentru a plânge pierderile, cuvinte pentru a împărtăşi dragostea, braţe pentru a oferi îmbrăţişări, mâini pentru a-i ajuta pe alţii, o inimă pentru a primi şi a oferi dragoste, o minte care îţi permite să alegi reacţiile la ceea ce se întâmplă.


De asemenea, ştiu că nu eşti perfect. Nimeni nu este. Şi totuşi, s-au adunat milioane de variabile pentru ca tu să poţi exista. Ai fost creat după un design uimitor şi ai aceleaşi virtuţi şi defecte ca şi restul omenirii.


Impărtăşeşte-ţi pasiunile, fricile, rănile, slăbiciunile, secretele şi iubirea cu toţi fraţii şi surorile tale. Bine ai venit în specia umană! Şi ţine minte, aşa-numitele defecte sunt parte a libertăţii tale, parte a umanităţii tale, atunci când le recunoşti...

 

CUPRINS:

 

Prolog... 13

Capitolul I... 15
Capitolul II... 21
Capitolul III... 31
Capitolul IV... 41
Capitolul V... 49
Capitolul VI... 59
Capitolul VII... 67
Capitolul VIII... 73
Capitolul IX... 83
Capitolul X... 89
Capitolul XI... 97
Capitolul XII... 107
Capitolul XIII... 111
Capitolul XIV... 117
Capitolul XV... 123

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Dezvoltare personala

Created in 0.0292 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.