Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Proprietate intelectuala vol. 5

Proprietate intelectuala vol. 5
ISBN: 978-606-522-534-3
Editura:
Anul publicării: 2011
Ediția: 1
Pagini: 444
Categoria: Jurisprudenta
44,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

''Proprietate intelectuala vol.5''...Ajunsa la al 5-lea volum, aceasta culegere de jurisprudenta in materia proprietatii intelectuale contine 40 de decizii irevocabile, pronuntate in anul 2010 , redate integral si insotite de rezumate si, dupa caz, de note de subsol care evidentiaza corelarile dintre Legea nr. 84/1998– forma anterioara modificarii prin Legea nr. 66/2010 – si aceeasi lege care, dupa modificarile aduse prin Legea nr. 66/2010 , a fost republicata in M. Of. nr. 350 din 27 mai 2010.

Spetele selectate reflecta intr-o masua tot mai mare jurisprudenta in materie a Curtii de Justitie a Uniunii Europene, care este obligatorie pentru toti judecatorii din statele membre.

Ca element de noutate, cuprinsul lucrarii este tradus atat in limba engleza, cat si in limba franceza.

Fragmente din carte:

''Simpla cunoştinţă a existenţei şi folosirii mărcii anterioare depozitului mărcii pârâtei nu este suficientă pentru întrunirea relei-credinţe, fiind necesar ca acest fapt să fie unul de natură frauduloasă.

Aşadar, reaua-credinţă implică îndeplinirea cumulativă a două cerinţe distincte, vizând, pe de o parte, cunoaşterea „faptului relevant” (existenţa şi folosirea unei mărci anterioare sau chiar a unui semn neînregistrat ca marcă), iar, pe de altă parte, intenţia frauduloasă.''

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.carti-bune.ro

Promoţii

Promo

Regele care a refuzat sa moara - Anunnaki si cautarea nemuririi
Cartea pierduta a lui Enki
Created in 0.099 sec
loader
Caut in catalog...
loader