Psihologia succesului - Ivan Ognev

Psihologia succesului - Ivan Ognev
Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Anul publicării: 2018
Pagini: 252
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Psihologia succesului - Ivan Ognev

 

Dacă vi se pare că nu vă reuşeşte mai nimic în viaţă, atunci această carte reprezintă exact ceea ce aţi căutat. Este o carte magică, un „magic book”, care vă poate ajuta sa vă transformaţi eşecurile în realizări.

 

Numeroase studii au relevant că viața noastră este influențată de subconștient. El deține programul de transformare a gândurilor negative cu unele pozitive. Adesea oamenii își programează creierul să gândească în fraze negative, îngreunându-și astfel existența. Folosind cuvântul magic “însă”, modificați viziunea asupra problemelor și priviți lucrurile prin prisma umorului (Am urechi mari, însă aud bine!).

 

Daca considerăm pe altcineva responsabil de fericirea noastră, singuri ne creăm greutăți suplimentare. Nu trebuie să așteptați momentul când realitatea înconjurătoare vă va permite să vă gândiți la lucruri plăcute, pentru că atunci veți sta toată viața într-o stare de așteptare continuă. Nimeni nu poate decide în locul dumneavoastră ce ți cum să gândiți!

 

Creierul este un mecanism care funcționează spre îndeplinirea unui scop concret, iar stabilirea scopurilor în ordinea priorităților reprezintă unul dintre cele mai importante momente pe drumul către succes.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0410 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.