Puterea atitudinii pozitive - Roger Fritz

Puterea atitudinii pozitive - Roger Fritz
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-33-3953-0
Anul publicării: 2019
Pagini: 144
Format: 13x20

DESCRIERE

Puterea atitudinii pozitive - Roger Fritz

 
... aproape toată lumea a simţit cândva nevoia de a schimba direcţia. Poate că unii sunt de părere că şi-au atins limitele în funcţia pe care o deţin. Poate că a apărut o nouă oportunitate. Poate că s-au săturat să facă acelaşi lucru zi de zi. Oricare ar fi motivaţia atunci când acest lucru se întâmplă, ia în considerare următoarele trei secrete pentru a te concentra asupra punctelor tale forte:
• Aşteaptă-te la obstacole.
Cere să fii criticat şi ascultă părerile celorlalţi. Dacă ai nişte convingeri îndeajuns de puternice, vei descoperi modalităţi prin care să depăşeşti orice piedici ţi-ar putea sta în cale. Mark Gearan, pedagog, a ales să devină directorul Peace Corps într-un moment în care serviciul guvernamental nu era din cale-afară de popular. Slujba l-a atras însă, deoarece credea cu tărie în capacitatea guvernului de a-i ajuta pe oamenii nevoiaşi.
• Nu te aştepta la miracole.
Când începi de la zero, conştientizează faptul că pentru a progresa este nevoie de timp. Rămâi concentrat asupra obiectivului final.
    • Refuză să accepţi mai puţin decât ce e mai bun.
Caută să îţi asumi responsabilitatea. Succesul va veni când vei descoperi un rol care să îţi permită să îţi foloseşti într-un mod creativ abilităţile. Nu evita să faci ceea ce faci cel mai bine. Găseşte un echilibru între talentele şi interesele tale.
Charles Kettering, fondatorul Delco şi fostul vicepreşedinte al General Motors, a fost un inventator autodidact, depăşit doar de Thomas Edison. Kettering, care a deţinut peste 200 de brevete de invenţii, a fost cunoscut pentru demarorul electric automat cu care sunt dotate majoritatea motoarelor de maşină din zilele noastre. De asemenea, a fost un pionier în dezvoltarea motoarelor diesel, a benzinei cu cifră octanică superioară, a aparatelor casnice de aer condiţionat şi a vopselurilor cu uscare rapidă pentru automobile.
N-a avut parte de o educaţie tradiţională, afirmând că „oamenii peste măsură de educaţi au fost cei mai puţin pasibili să facă noile descoperiri, fiind prea preocupaţi să se ocupe de lucruri în maniera în care au fost învăţaţi".
Oboseala oculară era o problemă pentru Kettering; drept urmare, colegii de clasă îi citeau cu voce tare, învăţându-l să se bazeze pe viziunea sa interioară şi căpătând în acest fel o imagine mentală mai bună din care să se inspire...
 
CUPRINS:
 

Introducere... 7

1. Interpretarea lumii din jur... 13
2. Cum afectează atitudinea rezultatul    ... 27
3. Liderii eficienţi sunt optimişti... 43
4. Motivarea membrilor echipei... 59
5. Creşterea performanţei... 77
6. Perfecţionarea abilităţilor interpersonale... 89
7. Depăşirea în echipă a problemelor... 97
8. îmbunătăţirea aptitudinilor... 107
9. învinge epuizarea şi stresul... 121
10. Atitudinea pozitivă - cheia succesului... 131

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0331 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.