Refresh your english! Exerciții pentru reîmprospătarea cunoștințelor - Raluca Suciu

Refresh your english! Exerciții pentru reîmprospătarea cunoștințelor - Raluca Suciu
Preț: 24,90 RON
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-38-0322-2
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 200
Format: 13x20

DESCRIERE

Refresh your english! Exerciții pentru reîmprospătarea cunoștințelor - Raluca Suciu
 
Refresh your English îţi propune o serie de exerciţii de traducere pentru (re)activarea cunoştinţelor de limba engleză. Ştii sentimentul acela când deja vorbeşti engleză, dar ceva parcă nu sună bine sau te întrebi dacă este corect ce spui?
 
Exerciţiile cuprinse în acest mic volum antrenează pe scurt, prin exemple practice şi prin intermediul traducerii, principalele structuri verbale şi vocabularul cotidian al sferei tale profesionale. Exerciţiile de traducere sunt scurte, însoţite de un model de lucru, de o sugestie de vocabular şi de cheie sau rezolvarea acestora.
 
Parcurgându-le, îţi poţi reîmprospăta şi reactualiza cunoştinţele pe care le ai deja, poţi învăţa lucruri noi sau poţi completa unele goluri. Ca să poţi parcurge mai uşor informaţia gramaticală, în pri mul capitol, Structure Training, aceasta este prezentată în funcţie de gradul de dificultate, de la cele mai simple structuri la cele mai complexe, şi anume Capitolul I, A – Structure Train ing cuprinde exerciţii pentru nivelurile A1-A2, iar Capitolul I, B cuprinde exerciţii pentru nivelurile B1-B2.
 
De asemenea, Capitolul II – Vocabulary Training este dedi - cat antrenării vocabularului curent, preponderent din sfera pro fe sională şi cuprinde exerciţii pentru nivelurile A2-B2. În Structure Training găseşti timpurile şi structurile verbale...
 
CUPRINS:
 
Prefaţă
 
Capitolul I – A. Structure Training: A1-A2
Capitolul I – B. Structure Training: B1-B2
Capitolul II – Vocabulary Training: A2-B2
List of irregular verbs
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0528 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.