Regele Ugu - Adam Stower

Regele Ugu - Adam Stower
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 176
Format: 13x20
Preț: 29,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Regele Ugu - Adam Stower

 
... dar Andi căzuse pe gânduri. Avea și el grijile lui. Mai precis o grijă. Și anume Michi Înhățău. Într-un top al bătăușilor din curtea școlii, Michi era undeva pe primele locuri, iar Andi era ținta ușoară.
 
Era așa de mic și de slab că, la cea mai plăpândă adiere de vânt, trebuia să se aplece înainte ca să nu se dea de-a rostogolul. Dar prost nu era.
 
Știa că secretul supraviețuirii era pur și simplu să nu-i iasă în cale lui Michi. Așa că făcea tot posibilul să se strecoare prin școală nevăzut, furișându-se prin cotloane și țâșnind de la bancă la coșul de gunoi și de acolo la parcarea pentru biciclete, ca un luptător ninja.
 
Deocamdată, funcționa. Mai era un pic până la vacanța de vară. Aproape că reușise. Dintr-odată, tatăl lui Andi se îndreptă bățos în scaun.
 
— Iar s-a întâmplat! spuse el, arătându-i ziarul și împungând prima pagină cu un deget lipicios.
 
Ha! Acum ce mai zici, băiete? Ăsta da mister! Poate e de la EXTRATEREȘTRI! adăugă el, mușcând din nou din pâinea prăjită cu o gură cât o șură și umplându-se de firimituri pe piept.
 
— După tine TOATE sunt de  la extratereștri, dragă, spuse doamna Firicel, dând ochii peste cap și ștergându-l pe pulover cu o batistuță umedă...
 
 
Vezi si alte carti din domeniul: Literatura pentru copii

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Literatura pentru copii

Created in 0.0485 sec