Regula de 5 secunde. Doza zilnica de curaj care-ti va transforma intreaga viata

Regula de 5 secunde. Doza zilnica de curaj care-ti va transforma intreaga viata
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 270
Format: 13x20
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Regula de 5 secunde. Doza zilnica de curaj care-ti va transforma intreaga viata - Transforma-ti viata, munca si increderea in tine cu doza zilnica de curaj - Mel Robbins

 
Cum sa-ti imbogatesti viata si sa-ti recapeti increderea in fortele proprii in doar 5 secunde.

Mel Robbins foloseste povestiri captivante si anecdote savuroase din momente celebre ale istoriei, artei si afacerilor, dar si concepte ale etologiei, pentru a demonstra cata forta poate declansa o clipa de curaj.
 
Astfel, ne ofera o strategie simpla, dar spectaculos de eficienta in  dezvoltarea personala: Regula de 5 secunde.
 
Din carte:
 
Cinci secunde de curaj schimbă totul
 
Tom începe să numere in gând „5-4-3...“ şi când ajunge la 2, începe sâ traversele încăperea. Habar n-are ce-o să-i spună. Inima ii bate repede, dar pentru prima oară după mult timp nu se mai simte amorţit, simte ca trăieşte.
 
Pe măsură ce se apropie de ea, inima ii bate şi mai taxe. Femeia se întoarce sşue ei tocmai când ajunge lângă ea. Ce se întâmplă în continuate este... irelevant.
 
Nu contează ce se întâmplă pentru că ea ori va deveni sufletul iui pereche, ori nu. Cum se sfârşeşte povestea este irelevant — singurul lucru care contează este începutul, şi anume faptul că Tom a decis să înceapă sâ trăiască din nou.
 
Aşa îţi asculţi inima. Fie că e vorba de reînceperea vieţii amoroase, de înfiinţarea unei companii, de iniţierea unui canal de YouTube, trebuie să-ţi găseşti curajul de a începe.
 
Observă cât de mult ne-am dori să aflăm că Tom „a cucerit-o pe fata aia''. Ar ieşi un film excelent de-aici, dar „cucerirea fete''* nu are relevanţă. Viata nu e un roman de Nicholas Sparks.
 
Viata e aspră si dificilă si apoi, dintr-odată, devine strălucitoare şi uluitoare. Şi-apoi, fata ar putea fi logodită. Sau gay. Ori poate fi o femeie rea. Chiar dacă e o ţipă nemaipomenită şi ori doi ar putea ajunge să aibă o noapte de dragoste fierbinte sau să se căsătorească, nu „fata" este sursa de energie poveştii, ci Tom.
 
Comoara din viaţa ta este îngropată in tine. Nu e înăuntrul altcuiva. Tom este sursa de energie din viaţa lui, aşa cum tu eşti sursa de energie din viaţa ta. Când îţi asculţi instinctele şi te 5-4-3-2-1 impulsionezi ca să le onorezi, descătuşezi acea energie. Când iţi descoperi „adevăratul eu interior" va fi „cel mai important dar dintre toate darurile".
 
Anxietatea este ceea, ce se intampla cand obiceiul de ati face griji scapă de sub control. Pentru, că am suferit de anxietate multă vreme, ştiu prea bine căt de groaznică poate, fi menghina în care te prinde această, afecţiune.
 
Dar stiu si cum s-o infrâng. Soluţia este folosirea Regulii de 5 secunde in combinaţie cu o strategie denumită „reîncadrare''. 
 
Pentru a învinge anxietatea, esenţial este s-o inţelegem.
 
Dacă poţi să prinzi exact momentul in care se instalează, si să o reîncadrezi, îţi vei stabiliza gândurile inainte ca mintea ta să fie cuprinsă de panică.
 
Cu timpul, pe măsură ce folosesti tot mai mult Regula de 5 secunde, anxietatea ta va slăbi va deveni aşa cum a început — ca simple griji. Atşa cum tocmai ai aflat, obişnuinţa îngrijorării este uşor de combătut...
 
 
CUPRINS:
 
Partea I. Regula de 5 secunde
 
1. Cinci secunde pentru a-ţi schimba viaţa 
2. Cum am descoperit Regula de 5 secunde 
3. La ce te poţi aştepta când o foloseşti
4. De ce funcţionează Regula 
 
Partea a II-a. Puterea curajului
 
5. Curajul de fiecare zi
6. Ce mai aştepţi? 
7. N-o să simţi niciodată că ai chef 
8. Cum să începi să foloseşti Regula
 
Partea a III-a. Curajul iţi schimbi comportamentul. Cum să devii cea mai productivă persoană pe care o cunoşti
 
9. Ameliorează-ţi sănătatea
10. Creşte-ti productivitatea 
11. Nu mai amâna   
 
Partea a IV-a. Curajul iţi schimbă mintea. Cum să devii cea mai fericită persoană pe care o cunoşti 
 
12. Nu-ţi mai face griji 
13. Pune capăt anxietăţii 
14. Invinge-ţi frica
 
Partea a V-a. Curajul schimbă totul. Cum să devii cea mai împlinită persoană pe care o cunoşti
 
15. Clădeşte-ţi adevărata încredere în sine 
16. Urmăreşte-ţi pasiunea 
17. Imbogăţeşte-ţi relaţiile personale 
 
Puterea din tine

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

27,00 RON
30,00 RON (-10%)
Created in 0.0480 sec