Retete istorice - Carnati
Preț: 15,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor: Norica Birzotescu
Editura: Camara Satencei
Anul publicării: 2019
Pagini: 80
Format: 15x21
Categoria: Retete culinare
DESCRIERE
Retete istorice - Carnati - Norica Birzotescu
CUPRINS:
CUVÂNT-ÎNAINTE
CÂRNAŢI PROASPEŢI
1. Sauci sau cârnâţei (1908)
2. Cârnaţi de fript (1908)
3. Cârnaţii (1920)
4. Prepararea cârnaţilor (1938)
5. Patricieni (1940)
6. Câmăciori (Sancissons) (1940)
7. Cârnăciori în prapur (1940)
8. Mettwurst (pentru a fi consumat proaspăt, prăjit) (1940)
9. Cârnat pentru fript (Bratwurst) (1940)
10. Cârnaţi mici cu usturoi (1940)
11. Cârnat din carne de vită (1940)
12. Prepararea cârnaţilor (1943)
13. Cârnaţi (1943)
14. Cârnaţii sau trandafirii (1946)
15. Prepararea cârnaţilor (1947)
16. Patricieni (I960)
17. Cârnaţi de porc I (1960)
18. Trandafirii olteneşti (1960)
19. Cîrnaţi (1960)
20. Cirnaţi preparaţi în casă (1964)
CÂRNAŢI PROASPEŢI
1. Sauci sau cârnâţei (1908)
2. Cârnaţi de fript (1908)
3. Cârnaţii (1920)
4. Prepararea cârnaţilor (1938)
5. Patricieni (1940)
6. Câmăciori (Sancissons) (1940)
7. Cârnăciori în prapur (1940)
8. Mettwurst (pentru a fi consumat proaspăt, prăjit) (1940)
9. Cârnat pentru fript (Bratwurst) (1940)
10. Cârnaţi mici cu usturoi (1940)
11. Cârnat din carne de vită (1940)
12. Prepararea cârnaţilor (1943)
13. Cârnaţi (1943)
14. Cârnaţii sau trandafirii (1946)
15. Prepararea cârnaţilor (1947)
16. Patricieni (I960)
17. Cârnaţi de porc I (1960)
18. Trandafirii olteneşti (1960)
19. Cîrnaţi (1960)
20. Cirnaţi preparaţi în casă (1964)
CÂRNAŢI FIERŢI
21. Cârnat alb (1940)
22. Cârnat gustos (proaspăt sau afumat) (1940)
23. Ornaţi de casă ucraineni (1960)
24. Stareţ (1970)
............
Accesul clienţilor
-Cărţi noi
-- 45,09 RON48,48 RON (-6,99%)
- 38,38 RON
- 39,87 RON42,42 RON (-6,01%)
Promo
-Asistenţă online
-Suntem deconectați |
RECENZII