Retete istorice cu carne de miel - Norica Birzotescu

Retete istorice cu carne de miel - Norica Birzotescu
-10%
Anul publicării: 2019
Pagini: 85
Format: 14x21
Categoria: Retete culinare
Preț: 13,49 RON
14,99 RON (-10,01%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Retete istorice cu carne de miel - Norica Birzotescu

 
Carne de miel cu spanac (1927)
 
Carte de bucate pentru regimul mixt, vegetarian si pentru diabetici, D-na A. Petrini, est. 1927

„Se taie carnea bucăţele potrivite şi se prăjeşte cu puţină ceapă; când e prăjită, se pune puţină apă caldă şi un vârf de lingură de făină şi se lasă să fiarbă puţin, apoi se adaugă spanacul, care a fost mai înainte ales, bine spălat, opărit cu apă fiartă şi scurs.
Jumătate chilo de spanac ajunge pentru 6 persoane, când e gătit cu carne."
 
Miel cu cartofi (1930)
 
„Proporţii pentru 6 persoane: un krg. carne, 200 gr, unt, 10 gr. faină, o ceapă, un fir de praz, un kgr. cartofi, 2 dl zeamă de carne, 2 dl. smântână şi 1/2 legătură verdeaţă.
Se prăjeşte înnăbuşit mielul cu făina, ceapa şi prazul tocat, când e aproape gata se adaugă cartofii care au fost rumeniţi în unt mai mult, se adaugă zeama de carne şi smântână.
Se serveşte cu verdeaţă ca felul II”
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0602 sec