Romania, rascrucea spionilor si ratacitilor in comunism, vol. I

Romania, rascrucea spionilor si ratacitilor in comunism, vol. I
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 426
Format: 15x21
Categoria: Dezvaluiri
Preț: 50,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Romania, rascrucea spionilor si ratacitilor in comunism, vol. I -  Adrian Eugen Cristea
 
Vizita oficială făcută de Mihail Gorbaciov la Washington în 1987

Personalităţile principale au fost tot Ronald Reagan şi Mihail Gorbaciov. O vizită oficială de stat în care preşedintele american şi soţia sa, Nancy Reagan, au oferit o recepţie în cinstea oaspeţilor. La recepţie a fost prezent şi vicepreşedintele George Bush. Seara a avut loc o cină festivă.

Mihail Gorbaciov ne spune că vizita s-a încheiat cu importante eforturi comune sovieto-americane. Ambii preşedinţi au apreciat atmosfera de colaborare care a existat pe timpul negocierilor.
 
Altceva Mihail Goibaciov nu ne-a mai transmis în amintirile sale publicate în 2013. în mod sigur că întâlnirea între patru ochi pe care cei doi preşedinţi au avut-o i-a creat lui Mihail Gorbaciov entuziasmul strecurat în puţine cuvinte determinat de această vizită tăcută în 1987 la Washington.

Atrage atenţia evoluţia acestor relaţii şi perseverenţa de a le menţine de către Mihail Gorbaciov dar şi de către Ronald Reagan care, cu fiecare întâlnire, şi-a dat seama că lucrurile pot merge foarte rapid pe o pantă a căderii imperiului comunist.
 
Credem, şi nu greşim, dacă afirmăm că Ronald Reagan a intuit şi rezolvat o mare problemă a ţării lui dar şi a întregii lumi prin faptul de a-l apropia de Mihail Gorbaciov. Urmaşul său, George Bush, a continuat şi el să aibă aceeaşi atitudine.

Vizita oficială a Preşedintelui SUA Ronald Reagan In URSS

S-a produs în luna mai 1988. Alături de Ronald Reagan s-a aflat şi soţia lui, Nancy. în timpul vizitei, care a durat mai multe zile, preşedintele Ronald Reagan şi Nancy Reagan au vizitat Sankt-Petersburg, Iasnaia Poliana, Kremlinul şi Piaţa Roşie...
 
CUPRINS:
 
Despre carte         

Capitolul 1
ASPECTE DESPRE CONDUCĂTORUL UNIC AL UNUL PARTID COMUNIST    

Capitolul 2
CARTIERELE ÎN CARE AU LOCUIT C ONDUCĂTORII PARTIDELOR COMUNISTE

Capitolul 3
CONDUCĂTORII PUTERNICELOR STATE ALE LUMII ŞI LOCURILE UNDE S-AU ÎNTÂLNIT CU SCOPUL REÎMPĂRŢIRII BONELOR DE INFLUENŢĂ       

Capitolul 4
PRIMUL VAL AL AGENŢILOR DIN SERVICIILE DE INFORMAŢII SOVIETICE CARE AU PĂTRUNS ÎN ROMÂNIA ÎN PERIOADA 1935-1946
 
Capitolul 5
VALUL AL DOILEA DE AGENŢI. - EXISTAU INFORMAŢII CĂ APARŢINEAU SERVICIILOR DE INFORMAŢI SOVIETICE. AU FOST ÎNDEPĂRTAŢI DIN FUNCŢIILE CE LE DEŢINEAU 

Autorii cărţii
 
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0706 sec