Salata magica de fructe - Cristina Niculescu

Salata magica de fructe - Cristina Niculescu
Preț: 18,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8863-92-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 32
Format: 19x24

DESCRIERE

Salata magica de fructe - Cristina Niculescu

 
... intr-o zi călduroasa de vară( Sary se plictisea acasa. Era cu surioara ei, Aly „Dă-i şi ei", care o tot zăpăcea cu replica „Dă-i şi ei" pentru fiecare obiect pe care îl atingea şi cu Gammy, bunica lor, care trebăluia la bucătărie şi nu avea timp să se joace cu ele.
 
Afară era prea cald de ieşit, acasă nu era distractivă joaca de una singură (sau de-a unele singure), aşa că Sary se gândi să îşi invite prietenii la ea acasă, să se joaceîmpreună şi cu siguranţă se vor distra mai bine.
 
Zis şi făcut! Sary sună pe toată lumea şi în mai puţin de jumătate de ord gaşca de prieteni era strânsă la Sary şi Aly „Dă-i şi ei" acasă. Şi ce joacă au tras! De pomină chiar! Nu cred a rămas vreun joc nejucat.
 
S-au jucat de-a v-aţi ascunselea, s-au jucat leapşa în curte, la umbră, au desenat cu creta, tot în curte, au făcut puzzle-uri, au făcut concurs de kendama, s-au jucat de-a mama şi copilul cu Aly „Dă-i şi ei", s-au jucat mimă şi altele şi altele.
 
S-au scurs două ore parcă într-o secundă şi de atâta joaca i-a prins şi foamea pe copii. Noroc ca bunica lor, Gammy, parca a presimţit acest lucru şi la un moment dat a strigat adunarea la o farfurie imensă cu sandwich-uri proaspăt scoase din aparatul de făcut sandwich-uri, aburinde de-ţi lăsa gura apă.
 
Nu are rost să vă mai spun căîntr-o secundă au dispărut toate şi Gammy a trebuit să mai facă o tură de sandwich-uri...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0318 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.