Salvat de Lumina

Preț: 19,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-8080-50-5
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 219
Format: 13x20

DESCRIERE

"Salvat de Lumina"...

În anul 1975, Dannion Brinkley a fost lovit de un trăsnet și a muri t. Când s-a trezit la morgă, 28 de minute mai târziu, totul era diferit pentru el. În acest interval de timp el a vizitat lumea de dincolo, s-a întâlnit cu 13 îngeri și a primit 117 revelații referitoare la viitorul umanității. De atunci, 100 din aceste revelații s-au împlinit deja.

În cartea 'Salvat de lumină', disponibilă acum pentru prima oară pe piața românească, Brinkley ne împărtășește uimitoarea sa poveste, ne revelează adevărul legat de lumea de dincolo și ne învață cum ar trebui să ne trăim viața.

Cartea 'Salvat de lumină' este relatarea cea mai detaliată și mai ieșită din comun a unei experiențe în apropierea morții din câte am citit vreodată.

Dannion Brinkley ne oferă în ea o viziune amănunțită referitoare la viața din lumea de dincolo, dar mai ales la modul în care ar trebui să ne trăim viața în această dimensiune fizică. Imposibil de trecut cu vederea, povestea lui Brinkley reprezintă un tribut adus spiritului uman.

CUPRINSUL CARTII:

◦Cuvânt înainte... 9
◦Introducere... 31

◦CAPITOLUL 1 - Prima dată când am murit... 37
◦CAPITOLUL 2 - Tunelul către eternitate... 43
◦CAPITOLUL 3 - „A murit”... 59
◦CAPITOLUL 4 - Orașul de Cristal... 61
◦CAPITOLUL 5 - Fișetele cunoașterii... 67
◦CAPITOLUL 6 - Întoarcerea... 91
◦CAPITOLUL 7 - Acasă... 103
◦CAPITOLUL 8 - Grația... 115
◦CAPITOLUL 9 - O nouă viziune asupra vieții... 127
◦CAPITOLUL 10 - Cei la fel ca mine... 137
◦CAPITOLUL 11 - Puterile speciale... 161
◦CAPITOLUL 12 - Reconstrucția... 179
◦CAPITOLUL 13 - Atacul de cord... 191
◦CAPITOLUL 14 - A doua oară când am murit... 203
◦CAPITOLUL 15 - Va urma... 215

Fragmente din carte: "Am privit în partea dreaptă și am văzut o formă argintie care a apărut treptat, la fel ca o siluetă care iese din ceață. În timp ce se apropia, am simțit o iubire cum nu am mai trăit vreodată, care includea toate nuanțele pe care le acoperă de regulă acest cuvânt. Parcă mi-aș fi văzut simultan iubita, mama și cel mai bun prieten și aș fi trăit sentimentul de iubire multiplicat de o mie de ori. Când Ființa de Lumină s-a apropiat și mai mult de mine, sentimentul de iubire s-a intensificat, până când a devenit aproape prea plăcut pentru a-l putea suporta. Aveam senzația că deveneam din ce în ce mai puțin dens, ca și cum aș fi slăbit pe loc 15-20 de kilograme. Am lăsat mult în urmă povara corpului meu fizic, iar acum eram doar un spirit eliberat.

Mi-am privit mâna. Era translucidă, sclipea și se mișca într-o manieră fluidă, la fel ca apa oceanului. Mi-am privit apoi pieptul. Şi acesta era translucid și curgător, la fel ca o bucată de mătase care flutura în vânt."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0157 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.